|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי בקוטג' 5% שיש שם סידן וב 0.5% שאני צורך אין סידן... (בתפריט שלי בקושי יש לי סידן)
אז, תיתנו לי בבקשה מוצרים עם הרבה סידן ודלי קלוריות... תודה. ![]() (יש אתר שאני יכול לבדוק את כמות הסידן במוצרים?) (חזרתי לחיטוב=חזרתי לשגע אותכם :):):):)...) תודה רבה לעוזרים. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הדאבל לא יכולתי לערוך...
מה הכמות המומלצת לסידן ביום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ראית על הקופסא של הקוטג' שאין בו סידן??? לא נראה לי הגיוני
אתה יכול לאכול גבינה צהובה 5 אחוז יש בה כמות יפה של סידן ההמלצה הכללית היא 1300 מ"ג (לא בטוח בזה) ביום בקשר לאתר http://www.nutritiondata.com/
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 05-12-08 בשעה 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() Bono, אחלה אתר.
ההמלצה לספורטאים גדולה יותר, ויכולה לגדול בעד כ 50%. מקורות איכותיים לסידן הם כמובן מוצרי החלב למינהם. מקור מעולה לסידן היא הטחינה, רק שבה יש יותר שומן ולכן יש להזהר. עוד דבר, בקוטג' חצי אחוז עדיין יש סידן, אך הכמות קטנה מהכמות שמשרד הבריאות דורש לציין על האריזה, ולכן החברה אינה חייבת לציין את הכמות.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() חכה חכה שאני אתפוס אותך בפעם הבאה בחנות.... נקניק אה?
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה רבה רבה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הכמות המומלצת אם אני לא טועה היא 1300 מ"ג ביום.
גבינה צהובה 9% היא ממש ממש עשירה בסידן, יותר מהקוטג'ים והחלב |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() 1000-1200 מ"ג סידן ביום. לא כל מאכל שיש בו סידן הוא מקור טוב לסידן. מומלצים מוצרי חלב בקטע הזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בסרדינים יש המון המון סידן, ב100 גרם : 600 - 800 מ"ג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תן לו באן כבר
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() צודק, אבל הטעם לא משהו
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)