|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי תקשיבו... אני כבר מתאמן 4 חודשים אם אותה תוכנית ושמתי לב שנתקעתי ואני לא גודל...
אז צריך להחליף תוכנית.. המטרה שלי זה מאסה ואני עושה תוכנית ab..... כול מה שבכחול זה תרגילים חדשים ומה שבשחור זה תרגילים שצריך להחליף! וגם תתנו חוות דעת על התרגילים החדשים ומה צריך לשנות/להוריד/להוסיף... xxabxabאימון a חזה - לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית חיובית 3x12 לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X10 כתפיים- הרחקת משקולות לצדדים בשכיבה על ספה 3x10 לחיצת כתפיים במוט על ספה בזווית 90 מעלות 3x10 הרמה מלפנים אם משקוליות יד 3X10 יד קדמית - כפיפות מרפקים בישיבה עם מוט 3x10 כפיפת מרפק בעמידה עם משקולות יד 3x10 אימון b גב- מתח 3x10 חתירה-לבטן באחיזה צרה בפולי תחתון 3x10 דד ליפט 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה 3x10 מקבילים 3x7 פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון לפנים 3x10 רגליים- סקוואט - 3x10 פשיטת ברכיים – מכונה - 3x10 בטן - הרמות רגליים 3x12 כפיפות בטן בשכיבה על ספה אם משקולת על החזה 3X10
נערך לאחרונה על ידי dani571, 06-12-08 בשעה 12:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. תוריד את ההרמות לפנים בכתפיים
2. תוריד את הפשיטה בפולי ליד אחורית 3. תוריד את אחד התרגילים לבטן. אתה יכול לעשות מזה שהשארת 4 סטים ולא 3. 4. תחליף את אחת מהלחיצות בשיפוע בפרפר ללא שיפוע. 5. תגוון בטווח חזרות 6-15 6. תחליף את הפשיטה במכונה בכפיפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל תן לי רעיונות לתרגילים שאפשר לשים אותם במקום אלה שצריך להחליף... נ.ב. כול מה שבשחור צריך להחליף... אני יישמח אם תעזור לי ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה שצריך להחליף אמרתי לך, אלו שאמרתי להוריד זה להוריד לגמרי ולא להוסיף משהו במקומם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה לעבוד חזה עליון פעמיים באותו אימון? תעשה חזה עליון עם דאמבלים או מוט ותוסיף פרפר או לחיצה במכונה או משו.
תשים תרגיל ראשון לחיצת כתפיים עם דאמבלים או מילטרי פרס , תרגיל שני שים לחיצת כתפיים מאחורי העורף בסמית , עם ההרחקה לצדדים תעבור לכבל יד יד או שתשאיר חופשי איך שבא לך אבל בעמידה. כפיפות מרפקים תעבור למוט אולמפי חופשי . גב , שים תרגיל ראשון בנט אובר עם מוט חופשי , תרגיל שני חתירה בפולי תחתון או טי באר . תלת ראשי , שים כתרגיל ראשון לחיצה צרה , תרגיל שני פשיטה בפולי , אם אתה רוצה תרגיל נוסף תעשה פשיטה עם דאמבל מאחורי הראש. רגליים שים במקום כתרגיל שני לחיצת רגליים , תרגיל שלישי כפיפת ברכיים , ותוסיך גם עבודה על תאומים. תשים לב גם לתזונה שלך אולי זו הסיבה העיקרית לזה שנתקעת.