|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אפשר או שכדאי להימנע מזה?
אני מתכוון לצ'יפס קפוא שקונים בסופר שבא בשקיות תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() תלוי בתפריט שלך. זה בערך 280-300 קלוריות לקופסא.
ואתה יכול לשים את זה 3 דקות במיקרו וזה יהיה גם טעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה במסה - תפציץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אכן במסה.
מה שמטריד זה שזה נראה שומני מאוד ברגע שאני מוציא את זה מהתנור |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 864
כללי:: עילי צרור
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() יש לזה ערכים, כל עוד אתה לא מוסיף להם כלום הערכים לא ישתנו. זה בערך 300 קלוריות להכל.
עדיף לקחת אורז במקום לדעתי... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() גם מבחינתי אורז עדיף, הקטע הוא שאני די עסוק ואין לי מספיק זמן כדי להכין כל פעם ארוחות וצ'יפס בתנור זה 10 דקות גג בלי הכנות מיוחדות, כך שזה זמין מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תבדוק מה הערכים על זה ותראה. באופן כללי, אם הערכים מתאימים לך לתפריט אז הכל סבבה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה מסתדר לך בערכים אז למה לא?
אבל אתה יוכל גם לקנות תפו"א רגיל ולעשות.
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה סבבה לגמרי !
הערכים של זה פחות או יותר ל100 גרם: כל אחד לפי החברה! קלוריות:160 פחמימות: 25.5 חלבון: 2.5 שומן: 5.3 מתוכו שומן רווי: 2.8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 700
כללי:: אני חתיך
גיל:: 16
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() ציפס' מאוד מוזר אני קונה תחבילות ישר מהחברה של השתי קילו
250 ג' לתנור ויוצא סבבה
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() סבבה, תודה לכולם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עם כל החומרים שיש שם זה לא הכי אחלה בעולם, עדיף לחתוך תפוחי אדמה לצורת ציפס, לטבול במים הרבה זמן, לתבל ולהכניס לתנור, יוצא קריספי וטעים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם זה לא עבר טיגון לפני או כל תהליך אחר (מה שאומר שזה בעצם תפוח אדמה חתוך) אז למה לא..
תפוח אדמה זה בן **** ! דרך אגב גם אחרי אימון יכול לשמש כמקור לפחמימה פשוטה עד בינונית..
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מפקח ראשי
|
![]() ברוב הפעמים הצ'יפסים שמגיעים בשקיות עברו טיגון מוקדם וזה שאתה שם את זה בתנור אכן מצמצם את הכמות הקלורית ,אבל בכל זאת תעדיף לאכול תפוחי אדמה/בטטות/אורז מאשר צ'יפס מעובד.
פעמיים בשבוע אתה יכול לפנק את עצמך בצ'יפס בצהריים,אבל כדרך קבע לא הייתי ממליץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() למה לאכול את הצ'פס המפען הזה תקלף תפוח אדמה כמו צ'יפה שיםקצת תבלינים שים במיקרו 10-11 דקות יהיה לך מזה קריספי כזה כמו צ'יפס והרבה יותר טוב..אני כל צהריים חותך בטטא/ תפוח אדמה מתבלן שם במיקרו 8-9 ונהיה תפוח אדמה מזה טעים ואפילו קצת קריספי טעים ויוצא מעולה והרבה יותר בריא ויותר טעים.
|
![]() |
![]() |