|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום שלום..
אני מתאמן למעלה מחצי שנה בבית באופן דיי מסודר(רק לאחרונה לא כ"כ מסודר בגלל חוסר זמן ולכן מאבד הרבה אימונים), אני כרגע בן 16 וחצי וצברתי מסה דיי מכובדת. העניין הוא שלמרות שצברתי מסת שריר גם בכתפיים, גם בגב, גם בחזה, גם ביד האחורית והקידמית אני עדיין בכלל לא חזק.. זאת אומרת שילדים שחיפים יכולים להוריד אותי במכות ולא בגלל הטכניקה. בתכלס זה לא שאני הולך מכות או משהו, אבל זה דיי מפריע לי שהשרירים האלה לא באמת נותנים לי משהו חוץ ממראה שרירי. העניין הוא שחוץ מזה שאני נראה שרירי ומסיבי יחסית.. צריך להיות לי גם כוח לא? זה לא כ"כ מסתדר לי, זה אמור לבוא ביחד, או שאולי אני טועה... בכל אופן אשמח אולי אם תתנו לי דרך לשפר את הכוח(ולא, לא הכוח שיאפשר לי ללחוץ 200kg חזה), אולי זה הכוח המתפרץ של אגרוף לדוגמה שחסר או דברים בסגנון שיוכלו להפוך אותי גם לחזק. ואני מקווה שתקחו את ההודעה הזאת ברצינות, כי זה דיי מהותי בעבורי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כנראה שאתה לא מאסיבי כמו שאתה חושב....
תנסה תוכניות סטייל ss, 5x5 וטקסס מט'וד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() עזוב אותך מאסיבי.. בהשוואה לבן אדם אחר, באותו הגיל ובאותו הגובה, רק עם מסת שריר שונה. זאת אומרת אני שמתאמן עם נתונים פיזיים דומים חוץ ממסת השריר ששלי גבוהה יותר ומישהו אחר שלא מתאמן. איך זה יכול להיות?
שבן אדם בלי כמעט מסת שריר יהיה יותר חזק ממישהו שיש לו מסת שריר הרבה יותר גבוהה? גנטיקה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מכות זה גם עניין של משוגע יותר...
עזוב אותך בלהתעסק בשטויות..
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תנסה את התוכניות שאני הצעתי לך, תוכניות מצוינות לפיתוח כוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא הולך מכות אז אני לא יכול בדיוק להגיד לך..
משהו אחר, האגרופים שלי מאוד חלשים.. הם לא כואבים כ"כ בדר"כ כשאני נותן אותם.. איך אני יכול לשפר את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אז מה זה אומר? טכניקה לא נכונה? חוסר בכוח? שניהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() לא יודע.. אני מרגיש שהשרירים שלי הם כמו בלון נפוח. תודה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שים תמונה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() המ יש לי רק תמונה מתחילת ספטמבר של הביספס וגם לא כזאת טובה בגלל שצילמתי את עצמי.
http://img296.imageshack.us/my.php?i...4633269ym8.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תראה אחי שרירים זה לא פרמטר למכות למשל תראה את כל הארסים השחיפים בשכבה שאף אחד לא מתעסק איתם..
אתה יכול להיות חזק בלי קשר לשרירים, יש סיבים לבנים ואדומים ויש כאלה שנולדים עם יותר סיבים לבנים מאחרים ככה שגנטית הם יותר חזקים. אם אתה בכל זאת רוצה לפתח כוח תתחיל לקחת משקלים גבוהים ותתן ב 1-9 חזרות. אם אתה רוצה לשפר את האגרוף המתפרץ שלך קח שק איגרוף ותן עצבים חופשי. לא בהכרח יחזק אותך אם אתה לא עובד טכניקה אבל לפחות תשלוט בכוח שלך :] . יד קדמית חמודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
לגבי החלק האחרון צודק, ולגבי הטווח חזרות בטח התכוונת ל1-5, טווח חזרות שנותן יותר גירוי לסיבים הלבנים ומגייס הרבה יותר יחידות מוטוריות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הגיוני למה בחיים שלי לא ראיתי אף אחד מהם רב מכות אם מישהו.. אבל תמיד כשכמעט יש הם פשוט לוקחים אבנים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כוח של אגרוף זה כוח מתפרץ
לדעתי speed benching מצויין בשביל זה (אפשר במקום שכיבות שכיבות שמיכה אם ירידה איטית ועלייה הכי מהירה שאפשר) ירך חזקה זה גם חשוב מאוד
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |