|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר אחרי תקופת מסה ואני גם די שרירי
עכשיו אני צריך לדעת מה לאכול ואיך וכל הדברים האלה אני לא מבין בזה ורוצה להוריד שומן בשביל שהשרירים יבלטו יש הצאות איך ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא נהוג כאן לבנות תפריטים לאנשים אחרים.
תבנה לעצמך תפריט ע"פ המאמרים הבאים ותעלה אותו לכאן ויעזרו לך. הגרעון הקלורי המקסימלי לאיבוד שומן ושמירת מסה רזה. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=36 מדריך חיטוב. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=54 שיהיה בהצלחה
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחחחח רוב המאמרים פה מדברים בשפה שאני לא מבין
מאזן חיובי צריכית קלוריות לפי ככה וככה לא מצליח להבין כנראה זה משו אצלי
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נו מה הסיפור
גרעון קלורי של 68 כפול כמות השומן בגוף הקלוריות צריכות להתחלק כך: 1-0.5 גרם שומנים לקילו 1-1.5 גרם פחמימות לקילו 2.5-3 גרם חלבון לקילו שיהיה נח , לעשות העמסה ביום שיש ככה שתוכל להנות מארוחת ערב כמו שצריך, רצוי להמנע משומנים אז 6 ימים דלי פחמימות וביום שישי תאכל לפחות ~500 קלוריות מעל התחזוקה / כמו ביום רגיל של מאסה. חשוב שיהיה אימון במכון ביום של ההעמסה ויום למחרת מנוחה. זהו ! אין מה להסביר יותר מזה, תקרא ותנסה להבין זה פשוט מאוד. פורסם במקור ע"י senta אתמול....זאת הפרקטיקה של קראב סייקלינג
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מאזן קלורי חיובי- כשאתה אוכל יותר קלוריות ממה שאתה מוציא. נניח אתה מוציא ביום2000 קלוריות אבל אוכל 2500, כך יוצא שאתה במאזן חיובי של 500 קלוריות. המדריך לחיטוב בשפה דיי ברורה וקלה , תקרא קודם אותו.
![]() |