ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-11-08, 22:37   #1
Mr.Dino
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr.Dino

כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
ברירת מחדל [שאלה]לגבי משהו בתוכנית שקשור לכתף.

ערב טוב ושבת שלום,תראו אני כרגע עובד לפי תוכנית ab קלאסי והבעיה היא שבאימון a אני עושה חזה יד קדמית ורגליים ,ואחרי האימון הזה כתף קדמית שלי נתפסת ממש לפחות לשלושה ימים כי היא חלשה יחסית לחזה ויומיים לאחר אימון a מגיע אימון b וכתף קדמית שלי תפוסה ממש ויש לי אימון על כתפיים.
עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי להחליף שיהיה באימון a את הכתפיים במקום רגליים ובאימון b רגליים במקום כתפיים?
שאלתיאת האמאמן שלי והוא אמר לי שלא כדאי כי הכתף הקדמית שלי פועלת בתרגילים חזה ואם אני יעבוד עליה באותו אימון אני לא יעבוד טוב כי היא תיהיה עייפה.
עוד דבר אשמח לקבל ממכם עצות איך לשפר את הכתף הקדמית שלי כי היא ממש גרועה יחסית לכל הגוף והיא לא גדלה לי,יכול ליהיות אולי כי אני מאמץ אתה יותר מדי בשבוע?
לאומת זאת כתף אמצעית ואחורית שלי ממש טובות.
בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות?
תודה לעוזרים..
Mr.Dino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-08, 22:56   #2
the animal
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

חדר כושר: גו אקטיב ת"א

תחלק את האימון שלך: חזה+כתפיים+אחורית וגב+רגליים+קדמית
the animal מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-08, 23:06   #3
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr.dino צפה בהודעה
ערב טוב ושבת שלום,תראו אני כרגע עובד לפי תוכנית ab קלאסי והבעיה היא שבאימון a אני עושה חזה יד קדמית ורגליים ,ואחרי האימון הזה כתף קדמית שלי נתפסת ממש לפחות לשלושה ימים כי היא חלשה יחסית לחזה ויומיים לאחר אימון a מגיע אימון b וכתף קדמית שלי תפוסה ממש ויש לי אימון על כתפיים.
עכשיו השאלה שלי אם כדאי לי להחליף שיהיה באימון a את הכתפיים במקום רגליים ובאימון b רגליים במקום כתפיים?
שאלתיאת האמאמן שלי והוא אמר לי שלא כדאי כי הכתף הקדמית שלי פועלת בתרגילים חזה ואם אני יעבוד עליה באותו אימון אני לא יעבוד טוב כי היא תיהיה עייפה.עוד דבר אשמח לקבל ממכם עצות איך לשפר את הכתף הקדמית שלי כי היא ממש גרועה יחסית לכל הגוף והיא לא גדלה לי,יכול ליהיות אולי כי אני מאמץ אתה יותר מדי בשבוע?
לאומת זאת כתף אמצעית ואחורית שלי ממש טובות.
בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות?
תודה לעוזרים..
פה אמר חלקית....הכתף עובדת חזק בתרגילי חזה רק שהאידיוט לא מבין שזה שהיום היא עובדת חזק אז היא צריכה להתאושש ואם תעבוד עליה יום אחרי בתרגילים שמיועדים לה היא לא תתאושש....
זאת אומרת שאם תעבוד עליה ביום של החזה יהיה לה מפיק זמן עד הפעם הבאה שתעבוד עליה...
הגיון פפשוט בביולוגיה של האדם שלצערי אין לרוב המדריכים...

בקשר לחיזוק של הכתף...תעשה fbw תקופה עד שתשלים את הפער
או שתעשה abc לא עצים [אותו מס' סטים וחזרות כמו ב-ab] רק שבמקום 3 ימי אימון בשבוע תעשה 4 כשביום הנוסף תעבוד שוב על הכתף זאת השיטה הטובה ביותר כדי לתקן פיגור באחד השרירים

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-11-08, 14:32   #4
Mr.Dino
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr.Dino

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
פה אמר חלקית....הכתף עובדת חזק בתרגילי חזה רק שהאידיוט לא מבין שזה שהיום היא עובדת חזק אז היא צריכה להתאושש ואם תעבוד עליה יום אחרי בתרגילים שמיועדים לה היא לא תתאושש....
זאת אומרת שאם תעבוד עליה ביום של החזה יהיה לה מפיק זמן עד הפעם הבאה שתעבוד עליה...
הגיון פפשוט בביולוגיה של האדם שלצערי אין לרוב המדריכים...

בקשר לחיזוק של הכתף...תעשה fbw תקופה עד שתשלים את הפער
או שתעשה abc לא עצים [אותו מס' סטים וחזרות כמו ב-ab] רק שבמקום 3 ימי אימון בשבוע תעשה 4 כשביום הנוסף תעבוד שוב על הכתף זאת השיטה הטובה ביותר כדי לתקן פיגור באחד השרירים
אחי נראה לי לא הבנת אבל אני עושה אימון יום מנוחה ואז שוב אימון.
נגיד אני עושה אימון AxBxAxB וכן הלאה זאת אומרת שהזמן מנוחה של הכתף קדמית שלי הוא משו כמו 48 שעות אבל אני עדיין מרגיש שהכתף קדמית שלי לא התאוששה והיא עדיין תפוסה.
ישן 22-11-08, 16:24   #5
the animal

ציטוט:
אחי נראה לי לא הבנת אבל אני עושה אימון יום מנוחה ואז שוב אימון.
נגיד אני עושה אימון axbxaxb וכן הלאה זאת אומרת שהזמן מנוחה של הכתף קדמית שלי הוא משו כמו 48 שעות אבל אני עדיין מרגיש שהכתף קדמית שלי לא התאוששה והיא עדיין תפוסה.
ובין יום שבת לראשון שאחריו מה יהיה?
ישן 22-11-08, 17:00   #6
Mr.Dino
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr.Dino

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
ובין יום שבת לראשון שאחריו מה יהיה?
אז יצא שאני שבוע אחד הולך ה4 פעמים ושבוע אחריו 3 פעמים אבל זה לא ממש משנה כי זה יוצא כל יומיים אימון.
ישן 22-11-08, 17:05   #7
the animal

ציטוט:
אז יצא שאני שבוע אחד הולך ה4 פעמים ושבוע אחריו 3 פעמים אבל זה לא ממש משנה כי זה יוצא כל יומיים אימון.
אם אתה הולך על השיטה הזאת אז לא אמורה להיות התנגשות ואתה יכול לעבוד באיזו חלוקה שאתה רוצה... אבל אם יש כאב אני ממליץ לך בכל זאת לנסות לראות איך זה עובד החלוקה שאני הצעתי... אבל אולי זה בכלל לא כאב שרירי
תגובה