|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: איגרוף תאילנדי
חדר כושר: אורלייף
|
![]() חברים
אז פירסמתי אשכול שהמאמן שלי בחדר כושר לא אוהב לעזור והוא כל פעם נותן לי תרגיל ולא איכפת לו איך אני עושה את זה והוא גרוע הקיצר ... עכשיו מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד אז ככה הנה התוכנית אימונים שלי אני עושה אותם כבר חודשיים וחצי בערך ורציתי לגוון אני מתאמן 5 חודשים גיל : 15 משקל : 51 גובה : 160 הנה התוכנית ab עם מישהו חושב שכדאי לי לעבור ל abc שימליץ.. A: חזה: לחיצת חזה בנ'ץ פרס 4x8-10 לחיצת חזה בשיפוע 3x10 פרפר מכונה : 3x12 כתפיים: לחיצת כתפיים בישיבה : 3x12 הרחקת כתפיים לצדדים : 3x12 יד אחורית : פטיש מאחורי הראש 3x10 b : מתח 3xnax פולי עליון מלפנים 4x10-12 חתירה מכונה : 3x12 יד קידמית : כפיפת מרפקים מוט w בישיבה 3x10 פטישים 3x12 ררגליים אני עושה 3 מכונות של לחיצת עקבים פשיטת רגליים ועוד משהו אני עושה כל מכונה 3x12 ובטן פעמים בשבוע 2 תרגילים אוקיי מה אפשר לגוון כדאי לעבור תוכנית מה לעשות ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. כמה המקס שלך במתח?
2. תחליף את הפטישים מאחורי הראש בלחיצה צרפתית\לחיצה צרה. 3. תחליף את הפטישים ב2 סטים של כפיפה בדאמבלים בעמידה. 4. רגליים, הכל רע אז אני אבנה לך תוכנית חדשה: פעם סקוואט פעם דדליפט 4x6-8 לאנג' 3x12 כפיפת ברכיים 3x10 לחיצת תאומים 3x10-12 5. תחליף את החתירה במכונה במסור\בנט-אובר\טי-באר ושים את זה תרגיל ראשון |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: איגרוף תאילנדי
חדר כושר: אורלייף
|
![]() תודה אחי עוד..
|
![]() |
![]() |