|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני ממשיך עם המאסה כמו תמיד. הגעתי לאחוז שומן הכי גבוה שהיתי בו. בקרוב אני יתחיל חיטובון קליל עד ל 10% כי אני רגיל להיות באחוז שומן נמוך כל השנה.
נתונים: גובה- 1.83 משקל- 85 קילו אחוז שומן מוערך- 13-14% היקף יד- 43 קר בד"כ המותן שלי צרה ביותר (כמו בתמונות ששמתי פעם). בזמן האחרון עם העליה באחוזי שומן היא גדלה אבל היא תחזור לעצמה תוך 3 שבועות מקס' של חיטוב. ההתחלה של האימונים לפני כמה שנים- גובה 1.80, משקל 56 קילו. ![]() פרונט- ![]() פרונט דאבל בייספ- ![]() באק דאבל בייספ- ![]() פריסת גב- ![]() סייד צ'סט- ![]() שאריות של ריבועים- ![]() רגליים לצערי אני לא מאמן כבר חודש לפחות בעקבות פציעה בגב התחתון. אני יחזור לסקוואטים כשהיא תעבור לגמרי ויעלה תמונה. מצטער על האיכות הגרועה של התמונות שמחקה המון מהחיטובים והפסים אצלי. בהזדמנות אני יעשה תמונות באיכות גבוהה יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ווואוו!!
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בראבו, אל תחטב אנחנו בחורף, תתאפק אתה נראה מצויין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכם
![]() ולגבי החיטוב- זה הולך בקלות, שבועיים-3 ואני חוזר לאחוז נמוך שאיתו אני מרגיש יותר נוח. אבל בינתיים נתאפק עד שאני ידע מה עם הצבא. ברקע, אגב, החדר כושר הביתי שעשיתי לפני חודשיים. אם יש דרישה אני יתן כמה תמונות גם שלו בימים הקרובים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() איזה זרועות אחושרמוטה,גב קצת בפיגור ואתה נראה בסביבות בה12% שומן
בהצלחה במסה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מצויין!, ובכלל שינוי יפה מאוד מאוד!, אתה עדיין חטוב לדעתי אין טעם סתם לרדת.. תמשיך עוד כמה קילוגרמים ואז תעשה חיטוב קטן ל 10%.. אבל זאת הדעה שלי
![]() ואני ישמח לראות את ה "חדר כושר" הפרטי שעשיתה לעצמך : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תן קצת תמונות של החד"כ הביתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פשש נראה מצוין..
תעלה קצת תמונות של החד"כ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ווווואו ענננננננקק
איך זה שלא ראיתי אותך פה מקודם? בכל מקרה כל הכבוד תמשיך ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() פצצה אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר אותך מפעם...
ניראה מעולה, ידיים גדולות |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה מסה יש עלייך..
ידיים נראות מעולה.. תעלה קצת תמונות של החדר כושר, מעניין איך הוא יצא.. אני זוכר כמה פעמים פרסמת לגביו הודעות וביררתי לך לגבי מוטות דאמבל אולימפיים. ד"א, מסתבר שאתה שנה מעליי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה נראה נורא צר ביחס לידיים, איזה גנטיקה משונה.. יש בך משהו שמזכיר את מאור זרדז.. נראה טוב בכל מקרה
והסתפרת!
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() woww nicee...
איזה שינוי חזק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=11119
אני זוכר עוד את הדיון הזה מפעם, זה יהיה מעניין לראות איך אתה נראה על המאסה העכשווית עם הא.ש הנמוך בתמונות האלה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() היה לך שיער ארוך נכון?
אני זוכר תמונות שלך יפה אתה מאוד מאסיבי גב נראה קצת בפיגור לא התקדמת מאז ממש? אני זוכר פרט שאז גם היה לך היקף יד 43 בפעם האחרונה שהעלית תמונה או שזה היה 42 לא זוכר כבר.. בכל מקרה נראה מעולה והחלמה מהירה ותעלה תמונות של המכון הביתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי מטורף!
![]() |
#18 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מנהל מכירות
חדר כושר: הולמס פלייס מודיעין
|
![]() פצצה אחי עוד מאסה ובאביב תתחיל לחטב
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שטוב במבנה הזה שלפחות המותן במצב של אחוז שומן נמוך צרה מאוד. ככה שבאחוז נמוך האשליה היא של גוף הרבה יותר רחב. וכן הסתפרתי מזמן. הכי טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וההתקדמות איטית מפני שמאז נפצעתי בהאמסטרינג ופעמיים בגב התחתון כשכל פציעה השביתה אותי לתקופה מסוימת. זה בשילוב עם 2 טיסות עם חברים וחברה גרמו לירידה לאיזור ה79-80 קילו. רק בזמן האחרון חזרתי לעצמי ![]() |
|
![]() |
![]() |