|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עבודת משקולות פוגעת בצמיחה/גדילה לנערים?
(גילאים 15-16) אשמח לקבל תשובה שתשתיק את כל הזיוני מוח שאומרים. אחד אומר לי שזה פוגע והשני אומר שלא. אני ראיתי תחרות דחיקה שבו אמרו שעבודת משקולות מסייעת לצמיחה. אז למה מזיינים לי את המוח שזה פוגע בצמיחה????
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מיתוס.
[b] גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. החזירו אותו בכל מחיר! מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם. Mutant: "אללה אני אומר הפלוגה של יוסי והפלוגה של היפרנטו צריכים להיפגש ולעשות קונטרסטרייק על אמת" חחחחחחחחחח אחת היציאות ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
והתשובה היא לא!! זה לא פוגע בצמיחה!
![]() |
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() כי אנשים חיים במיתוסים
לא פוגע בצמיחה אחי אין לך מה לדאוג..אני את הקפיצה שלי בגובה נתתי במכון.. ואני מכיר עוד כאלה.. זה סתם מיתוס אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אתה יכול להריץ על זה חיפוש, היו בערך 123462178956139451378951385 פוסטים על זה.
אני אקצר תהליכים: מיתוס מטומטמם שהביסוס שלו אפילו יותר מטומטם ממנו! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי חיפוש..
לא מצא לי ממש את מה שרציתי.. אז שאלתי.. מה קרה?נחרב העולם?! הייתי חייב הוכחה חותחת ולא להיות בין לבין.. בכל אופן תודה על התשובה.
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בדרך כלל מי שאומר שזה פוגע בצמיחה וזה..או שהוא אוהב זין בתחת או שהוא פשוט לא מודע לשום דבר בספורט והוא פשוט חמור סיני..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שלא
אבל נגיד עבודה בעמידה עם משקולות/מוט לא יכולה לפגוע בגדילה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי שעבודת בניין שסוחבים ארגזים על הגב תפגע לך הרבה יותר בגדילה.
אם אתם עושים נכון תתרגילים אין שום פגיע בגדילה. אלה שיש להם פגיעות בגב או פגיעה בגדילה לכאורה היא מהרמה לא נכונה של משקולות מהקרקע וביצוע לא נכון. (למרות שעדיין לא שמעתי על אף אחד שנפגעה לו הגדילה.. בטח סתם תרוץ לא להרים משקלים כבדים.) נערך לאחרונה על ידי CBA, 27-10-08 בשעה 20:05. |
![]() |
![]() |