|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() רבותיי,
תוציאו את המקל מהישבן. אתם לא תאכלו סה"כ 24 שעות. זה לא באמת ישפיע בשום צורה שהיא על המסה שלכם או על החיטוב שלכם. תאכלו לפני, תאכלו אחרי, יהיה בסדר. מספיק עם ה20,000 פוסטים של התכנונים שלכם לגבי היום של הצום והיום של אחרי - זה לא באמת ישנה משהו. יש מאמר באתר איך להתכונן לצום ואחרי הצום אתם כבר חוזרים לאכילה נורמלית. רק שני טיפים: 1. אל תגזימו באוכל אחרי הצום. כבר ראיתי אנשים שמתכננים לאכול לאפה עם שווארמה בשביל לשבור את הצום.. לאט לאט. 2. אל תשתו יותר מדי מיד כשנגמר הצום. קחו כוס שתיה, חכו קצת, אחרי זה תמשיכו לשתות. גמר חתימה טובה, משה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אן עליך משה תותח וגם לך גמר חתימה טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי
|
![]() גמר חתימה טובה משה,שנזכה להחתם בספר הצדיקים,ולזכות לראות את הגאולה במהרה בימינו אמן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() צודק אני גם לא מבין את ההתלהמות סביב הצום אתם באמת חושבים שתתפרקו אחרי יום??
הרי בואו נהיה כנים אני גם לא נהיה סוסים אחרי כל אימון+תזונה נכון? זה לא שיום ראשון היד שלי הייתה 35 ואחרי אימון ביסספס מטורף ותזונה פרפקט היה נהיתתה 37 וחצי ביום שלישי.. אז כמו שלא גודלים כזה מהר....לא נתפרק כזה מהר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() גמר תימה טובה לכולם ושיהיה צום קל למי שצם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך בראשון יש כאלה ישר דופקים לאפה בסוף צום יום אחרי מחרבנים תנשמה
קיצר צום קל לכולם וגמר חתימה טובה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() גמר חתימה טובה אחי,
בד"כ אני דופק ארוחת שחיתות ישר אחרי הצום חח עכשיו נשנה את זה..
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() אין בעיה, תאכלו משהו קטן אחרי הצום ואחרי זה תאכלו נורמלי. רק אל תנסו לשבור את הצום עם 3 קילו קוסקוס ודבחה/פרפרלך ועוף/מה שאתם לא אוכלים בבית... אתם סתם תרגישו רע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() בסוף הצום שתו קודם כל כוס תה עם סוכר ותאכלו ריבה ודברים בסגנון.
שעה לאחר מכן תאכלו לאט ולא להשתגע בכמויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גמר חתימה טובה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() עבר לי מעולה. התארגנתי נכון אתמול, 8 ליטר מים, 5 ארוחות טובות, לא הרגשתי שום קושי, אפילו לא בשעה האחרונה!
פתחתי את הצום במתינות יחסית, עם שייק חלבון קצת פירות הרבה מאוד שתייה. אחר כך נס קפה עם עוגה טובה. עכשיו תתחיל ההפצצה. אללה יסתור...
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כל שנה אחרי אני טוחן אוכל אחרי והכול בסדר..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
|
![]() מי שלא אכל 25 שעות בהחלט יכול להרשות לעצמו להתפנק.
הכי חשוב לדעתי זה להכניס הרבה חלבון, ולהחזיר נוזלים. אני כבר שתיתי כ 3 ליטר בשעה ומשהו שעברו מהצום. לגבי האובססיה של "אוי אני אפרק שריר אם אצום": אני שנים תירצתי לעצמי את חוסר הנכוחות לקיים את אחת המצוות החשובות ליהודי בגלל הנימוק המטומטם הזה. אבל אם תבדוק: 5 ארוחות לפני הצום זה סביר ואפשרי, 4 ארוחות אחריו זה הגיוני גם כן, את הנוזלים מחזירים תיק תק - ככה שאתה בסך הכול מפספס 2, 3 ארוחות, ועוד בזמן שאתה רק ישן וקורא עיתונים וספרים. כשמדובר באקט של פעם בשנה - בשום אופן אין כאן קטבוליזם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תיכננתי לאכול משהו קטן ואחר כך ארוחה גדולה, בסוף נפלתי על 3 סנדביצ'ים עם חמאת בוטנים וקצת דבש עם שייק בצד, אשכרה מרגיש בחילה - טעות גדולה לסגור תצום בצורה כזו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח אתה חולה נפש אחי מזה 8 ליטר ![]() ![]() אני שתיתי כולה 1.5 ליטר איזה 20 דקות לפני כניסת הצום וואלה עבר פיקס. אני הבעיה שלי זה שתייה. רעב לא מפריע לי בכלל. עוד שעה שעתיים הולכים לדפוק איזה לאפה עם שווארמה/פרגיות וואלה תענוג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() אני שתיתי תה עם כמה עוגיות שלא הייתי מרשה לעצמי לאכול ביום רגיל כי אני בחיטוב מותר לי נכון להתפנק לא ?
ועוד מעט אני יאכל ארוחה מסודרת וטובה. עבר לי ממש טוב הצום ישנתי עד 5 בצהריים |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
בתיאבון - אל תרגיש קמצוץ של רגש אשמה! אני כבר אחרי 2 ארוחות איכותיות יחסית, אבל הכנסתי קצת שטויות באמצע, שוקולד, עוגה, קצת במבה. מתוכנן לי צ'יטינג של 2 באגטים שווארמה, יותר מאוחר. מרגיש מעולה, ראיתי עכשיו בראי, כל הכתפיים וורידים, משקל לא ירד, מחר אימון אכזרי כאילו כלום! לגבי השתייה, אני ידעתי שזו נקודת תורפה, דאגתי למלא מצברים, ובזכות זה הצום עבר ככה. לפני תחילת הצום, אחרי כל הארוחות, הכנסתי 6, 7 כפות חמאת בוטנים, אני חושב שגם זה היה יעיל לעבור את השעות הראשונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ניגרי חבל שלא עשיתי כמוך...
אני בארוחה מפסקת אכלתי כמו חזיר: * 2 צלחות אורז עם עדשים * 200 גרם חזה עוף * קערת מרק אטריות וקניידלך * חלה של אמא ![]() * קצת סלטים * עוגיות, קראסונים, חתיכה עוגה היה לי בחילה ולא יכלתי לזוז שעה - שעתיים אחרי תחילת הצום... לפחות היה צום :O שברתי את הצום עם כוס נס וחטיף Promax שוקולד קטן, ולאחריו קערית ברנפלקס גדושה עם חלב. עוד מעט נתפנק בחזה עוף ואורז :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מחלקת התזונה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |