|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נווהגולן
|
![]() אני כרגע בן 15 וחצי, לא יודע באמת מה אני עושה אם עצמי.
אם אני בדרך הנכונה של המסה או שאני סתם מעלה אחוזי שומן. אם התפריט שלי טוב או שהוא סתם מפוצץ חלבון. חשבתי ללכת לגיל גרנות שיבנה לי תפריט ותוכנית מסודרים. השאלה שלי , האם זה לא מוקדם מידי ללכת, כאילו אני כולה בן 15 וחצי לא שווה לחסוך את הכסף וללכת בגיל 20 ככה? יש לי כולה 5 פגישות איתו. אני כרגע בתקופת "מסה" מתי כדי לי ללכת אליו? ממש לפני החיטוב, שיעזור לי בחיטוב, או אולי ממש ממש עכשיו?
#2 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב שטויות , תתאמן טוב תאכל נכון , תשאל פה את כל השאלות שיש לך , תקרא מאמרים תשכיל ואתה תזונאי טוב לעצמך .
אם בעתיד תחשוב לקחת את התחום יותר רציני אז אולי ... |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() השאלה שלי , האם זה לא מוקדם מידי ללכת, כאילו אני כולה בן 15 וחצי
לא שווה לחסוך את הכסף וללכת בגיל 20 ככה? לא קשור.. וזה יכול להיות נחמד ללכת אליו בנתיים שיעשה לך סדר בראש קצת אם אתה לא בטוח שאתה הולך בדרך הנכונה...כמה פגישות עד שיהיה לך מספיק ידע להמשיך בעצמך... |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה כולה 5 פגישות במהלך 5 חודשים. באיזו תקופה אתה צריך את התמיכה היותר גדולה?
נגיד אני אלך אליו חודש לפני החיטוב , לא?
#5 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא כסף קטן (הבנתי שהעלו את המחיר), והכל תלוי בך והתמדה.
גיל אחלה בחור ויעזור לך להגיע להישגים
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ההתמדה שלי תהיה 100% , אני פשוט לא יודע באיזה תקופה ללכת לשם.
עכשיו כשהתחלתי הכל ואני לא מבין הרבה, או לפני החיטוב או עוד 5 שנים חח
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה שואל אותי, בתור אחד שכבר עבר 5 פגישות עם גיל שבמהלכן השתנתי לגמרי, לך על זה.
גיל עזר לי להבין מאיפה מתחילים, מה צריכים לעשות, מה צריך לאכול, מתי, איך להתאמן ועוד. כשבאתי אלי גיל לראשונה, רציתי קוביות. כן, כמו כל ילד שחושב שזה הכי חשוב. אחרי חודשיים של חיטוב מעולה, השגתי אותם. לא האמנתי בהתחלה שאני אצליח, אבל גיל האמין בי. וזה מה שהשאיר אותי במטרה (ולא כמו שאתה עובד לבד אתה יכול לכופף קצת פינות, לא תרצה לאכזב אותו). כעת, אחרי חודש נייטרלי, וחודש מסה, אני בדרך לעוד כמה חודשים של מסה על אחוז שומן שמאפשר לי עוד לראות קוביות בצורה חלקה. בנוסף, עדיף שתילך עכשיו מאשר מאוחר יותר. אני מצטער על זה שלא ברגע שנרשמתי לחדר כושר לפני שנתיים לא התחלתי את פגישות הייעוץ עם גיל. חבל שתצבור סתם אחוזי שומן בגלל חוסר ידע או בגלל הטעייה מאנשים או שסתם תיתן גז בניוטרל. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך ללכת אליו או לחן (היועץ השני), רק טוב זה עשה לי ושינה אותי לא רק בגוף אלא גם בהתנהגות, שיפור ביטחון עצמי (הייתי פעם ילד שמן מאוד). בקרוב אעלה תמונות טובות המראות את שוב את השינוי שלי. בהצלחה ואני פה אם תרצה לשאול עוד שאלות.. |
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() אם אתה תשקיע מעצמך ותתמיד אני ממליץ לך ללכת על זה.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ישראלי ממוצע..
עכשיו כשאני חושב על זה, הייתי מוכן גם לשלם 1200 ש"ח רק להתחיל שנה לפני מתי שהתחלתי. הגוף שלי עכשיו היה ברמה אחרת.. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה גיל התחלת להתאמן ברצינות?
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני אישית אצל עושה פגישות ייעוץ אצל גיל, שווה כל שקל.
בחור נחמד, עוזר, סובלני, וכו' וכו' ... ומה הקשר שאתה בן 15? תתחיל מעכשיו בעתיד אתה תדע יותר. אני אישית ממליץ... |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כאילו עם כל הכבוד אתם באמת מאמינים שהוא באמת האמין בכם?! זה לא שאתם מתכוונים לעלות על הבמה או משהו.. זה סה"כ חלק מהעבודה שלו כאדי שתמשיכו ללכת אליו. ותקנו תוספי תזונה בחנות שלו. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ^ לא מסכים איתך אחי, יש אנשים שבשביל להתמיד במשהו צריכים להתחייב למישהו , כאשר הביטחון העצמי שלהם לא בשמיים.
#16 |
Banned
|
![]() Done.
נערך לאחרונה על ידי Dr. Muscle, 20-09-08 בשעה 19:16. |
![]() |
![]() |
#17 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() לא
#18 |
חבר פעיל
|
![]()
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: בת ים
עוסק ב:: אבטחת מועדונים/ברים
חדר כושר: MY HOME GYM
|
![]() אם אתה רציני בתחום אז שווה לך ללכת למישהו מיקצועי והוגן כמוהו שינחה אותך בהתאם ,לא משנה מה הגיל שלך ,ואם כבר אז עדיף ללכת מוקדם כדי לא לבזבז זמן אימונים באימון לא נכון ותזונה לא נכונה , מה שכן לפני שאתה הולך תיקרא המון מאמרים ככה שיהיה לך יותר מושג בתחום ותוכל להפיק יותר מהמיפגשים איתו.
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() אחי גיל לא קוסם
זה כסף אם אתה רציני ואתה יודע שתתמיד שתואכל ותיקרע אותך באימונים לך בעינים עצמות אני אומר לך אבל אם אתה תזלזל אין טעם גם תתיבאס על הכסף וגם לא תירא תוצאות