|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לפני כמה ימים פתחתי נושא על תפריט המסה שלי בו ביקשתי עזרה ממכם. אתם עזרתם לי מאוד ואני ממש מודה לכם על זה
![]() לקחתי את הטיפים שלכם וניסיתי לבנות לעצמי תפריט חדש ואני חושב שדי הצלחתי ![]() הנה הוא לפניכים: ארוחת בוקר: קורנפלקס קרנצ'ים-שתי כוסות+ כוס חלב 3% ארוחת ביניים: 4 פרוסות לחם מלא עם 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן. ארוחת צהריים: 2 כוסות אורז מלא+ 2 חזי עוף. ארוחת ביניים: יוגורט 0% שומן+ פריכית ארוחה חצי שעה לפני אימון: תפוח/בננה ארוחה מיד אחרי אימון: קופסת טונה במים+ 2 תמרים. ארוחה כשעה אחרי הטונה: חצי קופסת קוטג'+שלוש פרוסות לחם מלא +שתי ביצים. ***בכל ארוחה אני מוסיף ירקות.(מלפפון/עגבניה וכו') סה"כ קלוריות: 2243 קלוריות סה"כ שומנים: 35 סה"כ חלבונים :191 סה"כ פחמימות: 269 סה"כ כולסטרול: 683 מ"ג תיקונים יתקבלו בברכה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לארוחת צהריים הייתי ממליץ לך להוסיף ירקות.
נראה לי תפריט עמוס בטירוף, בכל מקרה אני אישית לא יכול לעמוד בכמות כזאת של אוכל אז אני לוקח גיינר שזה מאוד טוב. אם אתה רוצה שזה יותר מדי תתחיל גם לקחת, זה עוזר מאוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אין שומן בתפריט (לא יודע מאיפה ה35 גרם) - בוטנים,שמן זית, אגוזים, טחינה נגישים בכל בית
2. בארוחת בוקר תוסיף 10-15 גרם חלבון 3. אחרי אימון תעלה ל-4 תמרים * בהתאם לס"ך הקלורי שבתפריט
![]() |
#4 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
הגבתי לך בגוף ההודעה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() + את השמן תוסיף בכול ארוחה מלבד לפני ואחרי אימון
![]() |
#6 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אם אני יוסיף את כל מה שכתבתם לי זה יצא המוןן קלוריות.. על מה לוותר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |