|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לדוגמא חזה בשכיבה 4*10 - לעשות את כל הארבעה עד לכישלון(rm) או רק בסט האחרון להגיע לכשלון ? כלומר להפסיק חזרה אחת לפני שאני יודע שאני לא אצליח לעשות עוד אחד..
תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() אם אתה רוצה להגיע לכשל הייתי מבצע פירמידה ובסט האחרון נעזר במישהו ל1-2 חזרות אחרונות.
12-10-8-6 בסט האחרון לבקש תמיכה מהמדריך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אין שום יתרון בלהגיע לכשל, תעצור חזרה לפני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() שטויות....העדיפות היא להגיע לכשל אין שום סיבה לעצור לפני הכשל[אלא אם כן אתה עושה סקוואט או לחיצת חזה לבד ואז זה מסוכן]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() מאמרים אין לי לתת לך אבל זאת תכנית אימון מקובלת ואפקטיבית מאוד....אני לא אומר פה דברים שאני סתם חושב או מתאר לעצמי אני אומר פה דברים על סמך ניסיון של מתאמנים ואנשי מקצוע [קצת יותר בכירים ממדריכי כושר] שקבעו את זה
תן לי מחקר שיוכיח חד משמעית אחרת ואני אשמח לקרוא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בהגעה לכשל ההתאוששות היא איטית יותר. Masquerade - תעצור חזרה לפני כשל, התחושה של ה"שורף" או "כואב" לא בהכרח מעידה שהאימון טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() לא אני קבעתי את הדברים האלה זה דבר ראשון
ואתה בעצם די תמכת בעמדתי שמה שאמרת אמרת שזמן ההתאוששות ארוך יותר נכון? זמן התאוששות ארוך יותר=גירוי גדול יותר שהשריר קיבל באימון.... ובנאדם שמתאמן חודש חודשיים לא יתפס אחרי אימון שבו הוא מגיע לכשל זאת אומרת שהוא גם גירה את השריר עד למקסימום וגם לא פגע בשאר האימונים בשבוע מסכים איתי? ו-וואלה אחי צודק בקשר לזה שאמרתי שטויות....מצטער..
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() עדיף שלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכאן, שבמקום לאמן שריר (שמוכן לגרוי נוסף) אתה צריך עדיין להתאושש. לא נשמע לי אפקטיבי במיוחד. סאראמאגו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() לא מדויק....
מערכת העצבים מתאוששת מהר יותר מה שאתה מדבר עליו הוא טעינת ה-atp מחדש בשריר שהיא יותר מהירה...אבל בטווח הקרוב...בטווח של ה-24 שעות מערכת העצבים מתאוששת יותר מהר בסופו של דבר לאימון הבא על אותו השריר אתה תגיע במצב אופטימלי של שתי המערכות לפי מה שאמרת לא צריך לעשות יותר מסט אחד לכל שריר בגלל שמערכת העצבים עוד לא התאוששה וזה לא כל כך נכון...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() the sun
תלוי באיזה תכנית מדובר ובאיזה רמה של מתאמן בתכנית סטייל ABCD וכו ,שזמן התאוששות הוא גדול אפשר ואף מומלץ להגיע לכשל בחלק מן התרגילים. אבל בתכנית שבה זמן התאוששות לא עולה על 72 שעות באמת לא כדי להגיע לכשל על בסיס קבוע כיוון שהתאוששות של מערכת העצבים בהגעה לכשל אורכת משמעותית יותר זמן מהתאוששות של השריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם כול הכבוד ?@!? אבל מיייייייי אתהההההההההה לעזעלללללללללללללללל?????????? עברת הסמכה כול שהיא?אתה מקצוען בתחום או שאתה סטייל סראגזוזן 2 שקרא שתי מאמרים באינטרנט באנגלית וחושב שהוא מישהו?למה להתווכח עם אנשים שעברו קורסים ועובדים עם אנשי מקצוע ומתאמנים איתם?אני מתאמן עם אלון מקום שלישי מר ישראל עד 90 קילוגרם היה באותו קטגוריה עם האדל ויודה בן נעים רוצה לדעת איך אנחנו מתאמנים? אנחנו מתאמנים עד שבחזרה האחרונה אנחנו מקיאים דם עד אז לא מפסיקים!! תגיד לי אתה- אוכל 3 ארוחות ביום בטענה "אני מגיע לסך הקלורי שלי" מתאמן 2-3 פעמים בשבוע הרי מי צריך יותר מה אנחנו על סטרואידים? הולך למכון כושר עושה 4 סטים לשריר גדול ו2 סטים לשריר קטן ולא מגיע לכשל למה צריך?מה זה נותן לנו? אז אני אומר לעצמי מה שונה ממך מסבא שלי שעושה שכיבות שמיכבה בבית ועובד עם משקולות של קילו ל100000 חזרות בבית ??? מה שונה ממך ומשאר מתאמני העמך חסרי הידע והבורים? די לנסות "לדפוק את המערכת " וזה שאתה אוכל 2 וחצי ארוחות ביום ומאתמן 2 בשבוע וחושב שזה טוב לו סבבה אבל חלאס לבוא לאנשים פה בפורום ולהטיף להם שכול מה שהם ידעו עד עכשיו היה לא נכון אתה רוצה לטעות סבבה תטעה על אצמך אל תטעה אחרים!!!
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|