|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני בן 16.5 צריך תוכנית אימונים ותזונה
משקל: 65 ק"ג אחוזי שומן: לא יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כמה אתה משלם? למה שמישהו יבנה לך תוכנית אימונים סתם ככה?! אלא אם כן הוא כמו הארדקור שאני לא מבין למה להקדיש זמן ככה בלי תמורה לכאלה פרזיטים (הארדקור קח את זה כמחמאה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() צריך לשלם בשביל זה?
כי אני כבר יכול ללכת לרופא שיביא לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() או שתלך לגיל גרנות.
למרות שזה לא כל כך בעיה לקרוא מאמרים, להבין וליישם... במוקדם או במאוחר אתה תצטרך לעשות את זה ![]()
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עם תכנית אימונים שרופא יביא לך עדיף כבר לא לעשות כלום
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בקשר לתוכנית אימונים , גש למדריך במכון שיבנה לך תוכנית ראושנה.. תסתכל גם על התוכנית לדוגמה שיש באתר הראשי.
ותפריט תקרא את המדריך לעלייה במסה\ המדריך לחיטוב (תלוי מה אתה צריך) ותכין לעצמך ותעלה לפורום המתאים.
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() תוכנית מקצועית אישית לא תוכל למצוא פה..
אבל תוכנית אימונים כללית תוכל למצוא בקישור הבא ולהתאים לעצמך כמה תרגילים: http://www.netogreen.co.il/categories2a74b411.aspx בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה ואני צריך גם מה לאכול נגיד אני עושה את זה פעמים בשבוע אני לא רוצה שיהיה לי פירוק שריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() התקף נחמדות תוקף אותי אז אני יהיה נחמד ויסכם לך כמה קישורים..
קודם כל אתה צריך להחליט באיזה תקופה אתה נמצא - מאסה או חיטוב. אחרי שהחלטת על התהליך בו אתה רוצה להתקדם אתה בוחר תפריט בהתאם לתהליך דוגמאות מחשבונים יעזרו לך לדעת כמה אתה צריך לאכול עכשיו אתה בוחר תוכנית אימונים שמחולקת למס ימים בשבוע דוגמאות. אתה יכול להשתמש בתוכניות נתונות אבל עדיף להכין לעצמך תוכנית שתתאים לך לצרכים שלך ושתעבוד עליך בצורה הטובה ביותר. כדי להכין תוכנית אתה יכול לבחור תרגילים על השריר עליו אתה רוצה לעבוד כאן (לחיצה על השריר תפתח לך עמוד עם תמונה של השריר- לחיצה על השם למעלה תפתח לך עמוד ובו מגוון תרגילים שמחולקים ל- מוט- מוכנה- דאמבלים וכו'...) או כאן. יופי.. סידרת הכל? הכל מוכן.. יש שאלות? בוא תעיף עוד מבט כאן תדפדף תסתכל ותעיין בכל המאמארים פה אני בטוח שתמצא תשובה.. אם לא אל תהסס לשאול ונענה לך. בהצלחה יא זאלמה.. יאללה אני נחמד היום משו פחד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אחי ומה כל יום אני צריך לאכול לפי התפריט או רק ימים שאני מתאמן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ^כליום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחח הרגת אותי עם זה..!רופא??
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |