|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם! קודם כל אני חדש פה וזה אחלה פורום, השאלה שלי היא כזאת , עד עכשיו הרמתי במוט קצר עבה בכל צד צלחת של 2.5 קילו במשך שנה פלוס אני מרים 3 פעמיים בשבוע ,רציתי לעלות את המשקל לכן קניתי עוד 2 צלחות שכל אחד מהם זה 1.5 קילו , אבל זה כבד לי מדי ואני לא רוצה לגרום נזק לשרירים , האם קיימות צלחות של חצי קילו , ובכלל איך אני יודע כמה עליי לעלות משקל ? , תודה מראש לעוזרים .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לפי המשקלים שאתה מרים אני מנחש שאתה בן שנתיים - שלוש
או שאתה סתם מסתלבט ? שנה אתה כבר עובד על זה ואתה מרים שום דבר ? אתה נורמאלי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() דבר ראשון לא יפה לסתלבט , דבר שני אני לא מתיאמר להיות אלוף עולם אני מרים קצת בשביל שיהיה יפה שיראו משו לא מעבר לזה , חוץ מזה עם אין לך תשובה עדיף שלא תגיב סתם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() טוב אני יסביר לך בצורה אחרת - אם במשך שנה שלמה אתה עובד עם בערך 15 קילו ולא מתקדם - הספורט הזה לא בשבילך - תפרוש !
אם התקדמות כזאת אתה צריך לחיות לפחות "אלף שנה" כדי להגיע למשקל מכובד ! קניתה משקולות של 1.5 קילו ? וזה כבד לך מדי ? אוי ואוי, מסכן, 1.5 קילו כבד לו מדי, בדיחה עצובה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מדבר עליי נשמע כמו ילד בן 6 שחסר לו חיים באינטרנט נכנס לפה לצחוק על אנשים , אדם בוגר היה עוזר .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אם היתה רוצה לקנות כמה זוגות של פלטות 20 ק"ג, היתי עוזר לך !
אבל כשרשמת שאתה שנה שלמה עובד עם משקל מסויים, וקניתה 1.5 קילו להוסיף - וזה קשה לך מצבך קשה ! תפרוש ! http://www.youtube.com/watch?v=8A-m9...eature=related תראה ילד בן 8, ואתה בוכה ש1.5 קילו יפגע לך בשרירים שאין לך, ואתה מחפש חצי קילו, אתה מבין ? בדיחה עצובה ! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 04-09-08 בשעה 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() בטח איזה שחיף מאחורי מסך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() כל אחד התחיל במשקל קל אף אחד לא מרים על ההתחלה 50 קילו זה שאתה צוחק רק מראה כמה שאתה קטן בשכל .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אתה זין !
אני מפסיק את הדיון איתך, אין לי כח לדבר עם ילד בן 4 ! http://gymshop.co.il/catalogue/Weight-Plate/ הינה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת יצאת נאחס באדיבילדר
יש דרך להגיד דברים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל יש דרך להגיד דברים, חשבתי שבתור אחד מהוותיקים פה תראה קצת יותר בגרות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה הרמתי? הרמתי אתה מתכוון לדדליפט? אתה נתקעת על דדליפט 15 קילו? אח שלי בן 8 שם על עצמו תיק עם כל הספרים שצריך(כמה ספרים בני זונות) זה לפחות 10 קילו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ג'וקר איךא תה מגיב איך????? היית צריך לטוס היום ב12 וחצי לא??? מה אתה מגיב מהמטוס???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() זה לא הוא זה ריפטו מגיב בשבילו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() לגיל, אני זורק ניחוש פרוע שאתה עובד על כפיפות מרפקים ועם זה אתה תקוע? 1. אתה לא תגרום נזק לשרירים בשום צורה (נדיר ששריר נקרע וגם זה קורה בדר"כ למתאמנים ותיקים יחסית). 2. אתה סופר חזרות? כמה אתה עושה? וכמה סטים? פעם כשהייתי קטן היו לי 2 משקולות של קילו כל אחד והייתי עושה איתם כפיפות מרפקים, רק שלא ממש ספרתי את החזרות כי זה היה כל כך קל שיכלתי לעשות איזה 1000 חזרות אז לא היה טעם לספור. אני הייתי עייף ותשוש אחרי "האימון" אבל זה היה מיותר כמו פול גז בניוטרל. הנקודה שלי היא וכנראה מה ש bodybuilder ניסה להגיד לך שהמשקל הקל שאתה עובד איתו (במשך שנה, מילא אם זה היה למשך השבועות הראשונים זה היה נורמלי) מעיד שמשהו לא בסדר באימון שלך. או שאתה עושה יותר מידי חזרות או שאתה סתם מפחד להוסיף משקל... 3. לשאלה שלך איך תדע מתי לעלות משקל, בדרך כלל משתמשים בכשל לאינדיקציה. אם נניח אתה עושה 10 חזרות ואת החזרה ה-11 אתה לא מצליח לבצע (ואני מתכוון פיזית לא מצליח לבצע, לא מאלה שפשוט מתעייפים ומוותרים), ואז שבוע אחרי אתה מצליח לעשות 12 חזרות, אז תוסיף משקל כדי לחזור ל-10 חזרות. הבעיה עם זה שגם זה לא מבטיח שתתקדם לאורך זמן ולכן עדיף שפשוט תוסיף משקל מינימלי כל תקופה של זמן (כל שבוע או שבועיים למשל). 4. כתבת: "דבר שני אני לא מתיאמר להיות אלוף עולם אני מרים קצת בשביל שיהיה יפה שיראו משו לא מעבר לזה" זה שתעבוד עם משקלים קלים יותר לא יבטיח לך שאתה תתפתח "קצת" ו "יפה", יותר סביר להניח שאתה פשוט לא תתקדם לשום מקום. אנשים קורעים את עצמם בשביל לעלות איזה קילו מסכן במסת שריר.
![]() |
![]() |