|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() היי
אתמול עשיתי לראשונה את התרגיל (לא יודע את שמו) בשיכבה על ספסל עם משקולת יד אחת מכיוון הבטן עם ידיים ישרות למעבר לראש וחזרה . מקווה שהבנתם ... בתרגיל הרגשצי מתיחה של שרירים הבטן ,מתחת לצלעות , וכרגע ממש תפוס לי שם... למה ? או מתחתי יותר מדי ? הקטע שהרגשתי את הבטן כבר בתחילת התרגיל
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() זה בסדר, אל תדאג - עשיתה פולוור
זה לא בגלל שמתחת יותר מדי - זה בגלל שאתה עושה את זה פעם ראשונה והגוף שלך לא רגיל לתנועה, לכן ככה השרירים באזור מגיבים על המתיחה שהם קיבלו ! אם יש לך חברה או אישה ששכבת איתה, תשאל אותה איך היא הרגישה אחרי פעם ראשונה ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() אחלה , הבנת אותי בול ... אגב , זה תרגיל לאימון גב , נכון ?
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אפשר לשלב אותו באימון גב- וגם חזה, בעיקרון זה תרגיל גב, אבל יש שני סוגי פוללוור, אחד זה הפוללוור הרגיל שאתה יכול להעמיס הרבה משקל והמטרה היא לעבוד חזק - ויש את התרגיל השני שאין לי מושג תאמת איך מבצעים אותו, התנועה היא דומה, אבל צריך לנשום בצורה מיוחדת או משהו, אין לי מושג - אני רק יודע שהוא משמש להרחבת בית החזה
![]() אני לא מאמין בשטות הזאת - אבל יש לא מעט ספורטאים ברמה גבוה שטוענים שזה עובד ... יש לי על זה ספר ברוסית - אין לי מושג איפה הוא, ואין לי כח לתרגם עכשיו את צורת הביצוע של התרגיל ![]() |
![]() |
![]() |