|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עמית בן שבת
עוסק ב:: איש מכירות
חדר כושר: דרך הגוף יבנה
|
![]() אז ככה
אני מתאמן כבר חודש על אותה תוכנית אני אתן דוגמה של אימון a חזה ויד אחורית חזה לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד מוט ישר בסמית משין6x3 פרפר בשכיבה ללא שיפוע כנגד משקולות בודדות3x12 לחיצת חזה ללא שיפוע כנגד משקולות בודדות3x8 קירוב אופקי בעמידה כנגד קרוס אובר(מלמעלה למטה) 3x15 שהאחרון הוא דרופ סט זה אימון חזה של a עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני אוהב את האימון אני מרגיש איתו ממש טוב אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לעלות משקלים למשל בתרגיל הראשון אני כבר המון זמן על ה 25 קילו בתרגיל השני בלחץ אני עושה 12 וחצי קילו בשלישי 17 וחצי גם קשה לי ובקירוב אופקי אני עושה 10 קילו ואני מרגיש שאין טעם לרדת ל 5 קילו בדרופ סט כי זה כבר הופך לקל מידי אבל אם אני יעלה ל 15 למשל אז אני לא אצליח לסיים את זה בחיים עכשיו חשבתי שאולי בשביל הגיוון אני אשנה את כמות החזרות שלהם בשביל להשתפר? למשל בלחיצת חזה בשיפוע חיובי בסמית משין למשל לעלות את זה ל 12 חזרות ומשקל נמוך בשביל לשפר סיבולת שריר בפרפר להוריד ל 8 חזרות ולעלות משקל בלחיצה עם המשקולות להוריד ל 6 חזרות ולהוסיף שוב משקל בשביל להוסיף כוח? ובתרגיל האחרון להוריד פשוט את הדרופ סט ועם הזמן לשנות את סגנון התרגיל מבחינת חזרות ומשקל? או ... להשאר על אותם מספר חזרות רק בסגנון שונה אם למשל בתרגיל הראשון אני עושה לחיצת חזה בשיפוע 6 חזרות אז להחליף את המוט הישר ב משקולות בודדות אבל אני לא חושב שזה יתן משהו מה אתם אומרים? או שאתם מציעים לעשות פירמידה בכל התרגילים? תודה לעוזירם |
![]() |
![]() |