|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה...
לא מזמן קיבלתי קצת כסף ובכסף הזה אני הולך לקנות כמה תוספי תזונה.. בינתיים חשבתי על חלבון מי גבינה, קריאטין וסוכר ענבים. אז הנה השאלות.. : 1) בחנות ישראלבודי ראיתי 4.5 ק"ג סוכר ענבים ב-99 ש"ח... וכפית הגשה 5 גרם... חחח בגלל כמות הסוכר וכפית ההגשה הקטנטונת חשבתי שזה אמור להספיק לאיזה שנה.. אבל אז אמרו לי שזה יספיק לי לחודשיים~שלוש גג... א) כמה פעמים ביום ומתי אמורים לקחת את הסוכר ענבים הזה... ב) כמה גרם פחמימה יש 5 גרם סוכר ענבים..? 5? o.O ג) שווה לקנות 4.5 ק"ג ב-99 ש"ח? או שאפשר למצוא יותר זול? 2) עכשיו שאלה בקשר לקריאטין... א) כמה פעמים ביום ומתי אני אמור לקחת את זה? זה תלוי במשהוא..? ב) איזה קריאטין אתם ממליצים לי לקנות? ומה ההבדל בין קריאטין לקריאטין? (אם באמת תמליצו תנסו אחד זול וטוב..) ג) נגיד קניתי 1 ק"ג.. לכמה זמן הוא אמור להספיק לי? 3) בקשר לחלבון מי גבינה... א) מה ההבדל בין חלבון מי גבינה לבין אבקת חלבון רגילה..? ב) 2 ק"ג חלבון מי גבינה יספיק לי לאותו זמן כמו 2 ק"ג חלבון רגיל? ג) איזה חלבון מי גבינה אתם ממליצים לי לקנות? (שיהיה זול וטוב =] ) טוב... אלה היו כול השאלות.. חח עשיתי את זה בסגנן בוחן כזה XD קצת חפירה.. אבל זה מאוד חשוב לי.. בבקשה תעזרו לי ח'ברה
![]() |
![]() |