|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חברה המאמנים במכון לא מרשים להוציא את המוט האולימפי מחוץ למקום ולכן אני נאלץ לעשות דד ליפט עם מוט דאבל יו זה בסדר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כן, עדיף מלא כלום!
ד"א מאמנים מטומטמים!!!!!!!
![]() |
#3 |
חבר חדש
|
![]() תנסה עם מוט קטן ישר אם לא נותנים לך מוט אולימפי אבל גם W נירה לי סבבה
רק יהיה קשה שתגיע למיקלים רציניים לשים את המישקל על המוט
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() מה ז"א לא מרשים להוציא את המוט מהמקום?
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
במקרה הכי גרוע קח מוט קטן וישר ותעשה איתו למרות שזה מאוד שונה ממוט אולימפי(לפחות ככה אני מרגיש) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() הם צודקים דוגרי אם יש הרבה אנשים ואין מוט אולימפי נוסף על הריצפה אתה לא יכול לקחת למישהו שרוצה לעשות לחיצת חזה את המוט כשיש לך את הקטן בצד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה תצעק עליהם שאתה משלם כסף בשביל המכון והם צריכים לתת לך שירות טוב אם לא אז תעזוב אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזה המכון הזה אין מוט אולימפי ככה רגיל?
אם אין תגיד להם שיקנו מזה זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שיחכה בצד נו אז מה ואם מישהו מישתמש בלחיצת חזה ואני רוצה לעשות סקוואט או דד ליפט? שום קשר אחי שיחכה דקה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אין מוט ישר רגיל יש רק דאבל יו ומוט אולימפי בבנץ ומה שמעצבן אותי זה שהמאמן האחראי שנתן תהוראה לא להוציא תמוט האולימפי בעצמו עושה דד ליפט עם מוט אולימפי אני אומר לו מה זה למה לך מותר הוא אומר לי יש ניסיון
![]() |
![]() |
![]() |