|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע מתחיל תוכנית abc
יום ראשון חזה+יד קדמית שלישי גב+יד אחורית חמישי רגליים+כתפיים השאלה שלי היא איפה עדיף להכניס אימוני שחייה (וכמה שאפשר אם אין עומס אז גם 3 פעמיים בשבוע) או שזה יצור עומס אם אני יעשה אימון שחייה בימים מסויימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה לי אליך באימוןabc כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? כי אם אתה עושה יום כן ויום לא אז יוצא שאתה מתאמן פעם אחת בשבוע על שריר:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן הכוונה ל3 אימוני משקולות בשבוע שריר עובד פעם אחת בשבוע
זה כזה רע??? תחשיב בנוסף את אימוני השחייה שאני רוצה להוסיף שחייה אם אני לא טועה עובד כמעט על כל הגוף\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
גם ב-abcd\e אתה מתאמן פעם בשבוע על שריר... כל הקטע אם זה מתאים לגוף שלך ואם אתה יכול לבצע אימון כזה שייתן מספיק גירוי לשריר רק פעם אחת בשבוע... בכל מקרה חבריקו תגדיר אימון שחייה... זה אימון ממש קשה ? ארוך ? יכול להיות שזה כמו אימון כדורסל כדורגל ואז זה לא באמת כזה קריטי אפשר להחשיב את זה לאירובי אפילו.. תלוי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אממ אני מדבר על חצי שעה-45 דקות עצימות גבוהה ז"א אני שוחה די מהר זה די קשה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אניע מתכנן לעשות את זה שני שחייה ורביעי/שישי
יש פה עומס??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תשלב שחיה, מה הבעיה? תאכל בהתאם כדי שהגוף שלך ישתקם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה על העזרה אחי
|
![]() |
![]() |