|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() ערב טוב ושבת שלום.
אני רוצה להתחיל לעבוד על אלכסונים,השאלה שלי אם זה מיותר או כאשר אני יעבוד עליהם עם הזמן הם יבלטו שאני יהיה על אחוז שומן נמוך? או שזה רק גנטיקה? כי אצלי אין אלכסונים בגנים לא יודע אולי על אחוז שומן ממש נמוך אבל עוד לא הגעתי למצב הזה הכי נמוך שהייתי זה בערך 11% אבל אצל חלק מהאנשים אני רואה שבולט גם ב12%,מה אתם אומרים? אם כן תנו לי בבקשה תרגיל הכי טוב עליהם. תודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: ישראל ישראלי
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() קודם כל אין כזה דבר אין לי אלכסונים, השומן מכסה אותם.
שנית כן יש כאלו שרואים על מעל 10 אחוז שומן את ריבועים\ אלכוסנים. אני אוהב להתלות על מתח ולהרים רגלים מעל לזוית של 90 מעלות, אם תסתכל במראה האלכסונים עובדים.(אולי מישהו יחלוק עלי פה). וגם, אלסונים רגילים, תוסיף משקולת אם בא לך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תרגילים שאתה יכול לעשות זה:
כמו שאתה עושה את הכפיפות בטן הרגילות, פשוט תעשה את זה לצדדים או שפשוט תיטלה על מתח ותעלה את הרגלים לצדדים למרות שאתה לא כל כך צריך לעשות את זה כי גם ככה בכל תרגיל לבטן כל הבטן עובדתף אז זה דיי מיותר ואחי.. אם תה על 11% שומן ואתה עוד לא רואה את האלכסונים שלך(אני מתאר לעצמי שגם את הקוביות שלך) אז כנירא הבטן שלך לא חזקה מספיק מקווה שעזרתי! ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הריבועים שלי בולטים ואני בערך על 13% שומן אבל האלכסונים לא אתה יכול לראות תתמונה שהעלתי תעשה עליי חיפוש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() אלכסונים זה תלוי מאוד באחוז שומן.
למשל שהייתי 11-13 ראו ריבועים ,אבל לא ראו אלכסונים,אבל עכשיו שאני 8.5%-9 רואים אותם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני היחיד שעל 9% לא הכי רואה את הריבועים? למרות בטן חזקה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני על 8.8% ולא רואה את הריבועים ... גנטיקה אחי .. מה לעשות ![]() אבל אז לא היו לי והייתי שחיף ...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי,אז אני מאמין שאני יהיה על 8-9 אחוז שומן אם זה יקרה אי פעם חח אז אני מקווה שיראו,תודה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו 11-12 ורואים בקטנה אבל אני מאמין שזה גנטיקה..
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קצת קשה לי להאמין שזו גנטיקה באחוזים כל כך נמוכים כמו 9-10 כי אחרי הכל זה איך שהגוף בנוי קטנים או גדולים הריבועים יוצאים...
אז אני לא חושב שיש עוד בן אדם כזה עם גנטיקה שאין לו ריבועים והם יוצאים רק על אחוז שומן של קוטג... יכול להיות שיש עור או שיש שומן שמצטבר באזור הבטן או שהבטן ממש ממש חלשה ולא רואים כמעט את הריבועים.... בכל מקרה אחי זה תלוי מאוד גם באחוז שומן וגם אם לא מצטבר אצלך שומן באזור הבטן לדעתי... אני על 12-13 אחוז שומן אני רואה ריבועים רק שאני מוריד את העור אבל לעומת זאת רואה אלכסונים... |
![]() |
![]() |