|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15 במאסה.
אני מתאמן חודשיים, ולא רואים יותר מדי שינוי. במשקלים אני דווקא עולה, אבל ההיקף יד הוא מצחיק (בעצם עצוב), ואולי יש טיפה שינוי בגב ובאחורית והחזה. אני מנסה לאכול כמה שיותר אבל זה לא מאסה אמיתית, כי אין לי שום סיכוי לאכול את הכמויות אוכל שצריך. זה בכלל כדאי כל הקטע הזה בגיל 15? אני גם רואה שחברים שלי שנמצאים כבר איזה שנה במכון כושר לא גדלים בכלל. אני מפחד להתקע על אותו הגודל וסתם לבזבז את הזמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה אין סיכוי לאכול את כל מה שצריך?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה גיינר.
אני מאמין ש120 גרם חלבון זה מספיק בישבילך. בקשר לשומן זה לא בעיה כך חופן אגוזי מלך\כף שמן זית אחרי ארוחת בוקר,צהריים ערב. זה כבר יעלה אותך ל60+ שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה על העצה עם השומנים. כמה עולה גיינר ואיפה קונים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בכל חנות טבע\בחנות של האתר. המחיר נע בין 300-400 ש"ח אבל זה יספיק לך להרבה זמן אפילו לכמה חודשים.
ולמה אסור לך מוצרי חלב? מוצרי חלב זה רק חלק קטן אתה יכול לאכול פסטרמה,בשר,טונה,דגים,ביצים וכו .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך לקנות גיינר זה סתם יקר תאכל יותר אוכל מה אתה רוצה להגיד לי שבבית מגבילים אותך בכמות האורז, הבשר, הטחינה\שמן והירקות שנותנים לך לאכול?
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בסדר אני אשתדל לאכול אפילו יותר. בקשר לגיינר, אם זה כאלה מחירים ושצריך לקנות חדש כל איזה חודשיים אין מצב. אני חוסך כסף לגיטרה, מערכת תופים חדשה.. אין לי הרבה לבזבז. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לפני שאתה פותח פוסט בסגנון "אני רוצה לחתוך את העוגה אבל להשאיר אותה שלמה" לך תקרא קצת ותפנים את זה שבלי תזונה נכונה לא תגיע לשום מקום ![]() אתה לא רוצה כי אתה חוסך כסף לגיטרה ולא יכול כי אתה לא יכול לאכול את הכמות שצריך אז איך אתה חושב שתיתקדם?מה תקנה גיינר?:):):):) זה עדין לא יספיק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קח ש"ש חמאתבוטנים וחלב דל שומן ותכין בבלנדר.. זול.. ו...סביר..חח :d
|
![]() |
![]() |
![]() |