|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בהחלט לא רוצה לרדת במסה או להרזות (טוב אולי לרדת רק באחוזי שומן וטיפה במשקל) אבל גם לפתח סיבולת לב ריאה, זה אפשרי?
אם כן מישהו יכול גם לתת לי מדריך איך לשפר סיבולת לב ריאה ביעילות להישאר על מסה וכמה פעמים לעשות את האימון אירובי אני מניח כדי לשפר את הסיבולת לב ריאה, ושוב לא לרדת במסה או במשקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תישמע לא הבנתי כל כך מה את רוצה לעלות במאסה או לרדת באחוזי שומן בכל מיקרה את שניהם ביחד אי אפשר בקשר לשיפור סיבולת לב ראה זה ממש לא סותר אתה יכול להיות בתקופת מאסה לשפר סיבולת לב ראה לחשב את האימוני ארובי בתפריט וכלום לא יפגע!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי אחרי זה שאולי אני ירצה לרדת באחוזי שומן, אבל בכללי יש לך איזה מדריך של איך לשפר סיבולת לב ריאה בזמן מסה, כאילו מה לעשות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תרוץ ותאכל יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני ניסיתי את זה והיה לי בלתי אפשרי גם לטחון בשביל המסה וגם לרוץ אחרי זה עם הבטן הכבדה כל שנייה משתחרר לך נוד איך אפשר לרוץ ככה?:s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת לי מדריך איך לשפר סיבולת לב ריאה וגם מתי לעשות את האימונים של הסיבולת לב ריאה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() איך אפשר לשפר סיבול ולעלות במאסה..?
- לשפר את הסיבולת - לעלות במאסה מה יוצא..? שיפור הסיבול ועלייה במאסה, אין ניגוד ביין השניים. פשוט מאוד לא..? בקיצור מאזן קלורי חיי ייייייייי יייייייי י יייייי ייייייייייייייייייייייובי.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל אפשר מדריך לשיפור סיבולת?
חח, זה מה ששאלתי גם בתגובה הקודמת הבנתי שזה לא דברים מנוגדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פשוט תצא לריצות 3-4 פעמים בשבוע(ואני לא מתכוון שפשוט תלך או שתרוץ ממש ממש לאט) אלא תרוץ בקצב כזה שתרגיש שאתה מתאמץ ושיהיה לך קשה!! שיהיה לך בהצלחה!! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן הבנתי שצריך לרוץ והכל.
אבל נניח אני רוצה לעשות על הליכון (בגלל שיש פשוט מעקב אחרי זמן מרחק וכאלה חח) ובלי שום קשר אני רוצה מדריך קצת יותר מפורט, ראיתי כמה באשכול אחד שהסביר על סיבולת וכאלה, אבל אני לא ממש בטוח שזה מה שאני רוצה, אני רוצה לשפר סיבולת לב ריאה, ראיתי מדריך לדוגמה, רוץ 300-500 מטר עשה הפסקה ל2 דקות לאחר מכן שוב רוץ את אותו מרחק, וכך 3 סטים בסך הכל 3 פעמים בשבוע, סתם דוגמה, ומתי עדיף לרוץ ביום אימון או ביום שאין לי בו אימון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() תתחיל מריצות רצף רגילות (בקצב אחיד) ככה שתרגיש בהן עייפות בסוף. הייתי מתחיל מ15-20 דקות ריצה, פעם ביומיים, אם אתה מתחיל. כל שתיים שלוש ריצות מוסיף עוד חמש דקות עד שתגיע ל40-35 דקות. אחרי שאתה מסיים עם ריצות הרצף האלו, שהן הכושר הכי בסיסי שיש, הייתי עובר לתרגולים של פרטלקים ואינטרוולים, כלומר ריצות מקטעים (אם תעביר על זה חיפוש בגוגל אתה בטוח תמצא). בנוסף לכך הייתי מוסיף אימון שבועי של ספרינטים (במישור, בירידות ובעליות) וזריזות, זה תמיד טוב לעבוד על המהירות וזה גם עובד טוב מאוד על סיבולת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתם מתכוונים ל15-20 דקות ריצה לאיזה מהירות אתם מתכוונים בקמ"ש?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מהירות בינונית - שתוכל לדבוק בה במשך כל הריצה ושלא תהיה לך קלה מידי.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה, אבל מתי כדאי לעשות את הריצות ביום של אימון או לא?
כי אם זה לא ביום של אימון יוצא שאני יכול לעשות איזה 2-3 ריצות בשבוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להוסיף בערך עוד 350 קלוריות לתפריט שלך....
חוץ מזה בקשר לקצב... אתה צריך לרוץ בקצב שיאפשר לך לדבר...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |