|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מטר 79, שקלתי 83 קילו, משקל נוכחי 70.5 כניראה שעד סוף החיטוב אני יהיה 69-70, אבל מייד אחרי זה סביר להניח שהמשקל יחזור ל 73 שאהיה בתחילת מאסה (נוזלים+גליקוגן)
זה אומר שבשלשה וחצי חודשי חיטוב הורדתי 10 קילו שומן ולדעתי עלתי גם שריר עם הסייקילים (היד עלתה ב 2 ס'מ) כל האימונים היו FBW כ 2-3 בשבוע רק עם משקלי גוף, כלומר: מתח/מקבילים/שכיבות שמיכה/לחיצות בעמידת ידיים/כפיפות בטן על מזרן. הליכה של 45-60 דקות 4-5 פעמים בשבוע מיד אחרי ארוחת בקר או מיד אחרי אימון. ארוחת בוקר מורכבת מ 30 גרם ש'ש, 2 חלבונים , כוס חלב רזה. + 2 שייקים ביום, אחרי אימון, אחד בלילה וביום שאין אימון אז השייק בבוקר. + 3 ארוחות כאלו ביום: 170 גרם חזה הודו+טיפה תפוא אפוי, ירקות עם שמן זית ![]() יוצא שזה 6 ארוחות ליום, התפריט הוא: 1600 קלוריות, 180-200 גרם חלבון, 40-50 גרם שומן ושאר הקלוריות מפחמימות (80~ גרם). 10 גרם קריאטי מונו אחרי אימום (הוסיף טיפה נוזלים) + מולטי ויטמינים + אומגה 3. סייקל כל שבוע, תאכלס עבר לי בקלות, לא היו תופעות לוואי/עצירות/עייפות בסיום החיטוב אני ארשם למכון כושר ונתחיל מאסה נקיה (עד עכשיו לא יכולתי בגלל בעיות בגב) מצלמה חרא/פלאפון. (תמונות במצב רגוע לא אחרי אימון) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() פיזדה עכשיו אני שם לב שהמצלמה העלימה לי את כל הוירידים וגם צימצמה אותי לא קצת, במציאות אני הרבה יותר מפוצצץ מאסה וורידים בעיקר כמו נרקומן
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 18-08-08 בשעה 18:45. |
![]() |
![]() |