|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה , אחותי הקטנה בת 9 יש לה 7-8 קילו עודפים , השאלה היא האם היא יכולה להיכנס לדיאטה בגיל כזה ? ואם כן אז על כמה קלוריות וכו' .. אם מישהו פה מבין בזה אני אשמח מאוד .
תודה ![]()
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() ממש ,אבל ממש לא רצוי מכמה סיבות:
1.היא בתהליך של גדילה גרעון קלורי יכול ליצור מצב של פגיעה בגדילה אצל נשים זה יותר קריטי מאשר גברים. 2.בעיות נפשיות-ברגע שתכניס לילדה בגיל כזה שהיא שמנה אל תתפלא שבגיל 15 תראה אותה סובלת מאנורקסיה או גרוע מכך מבולמיה. 3.לא ניתן להחליט בשביל אף אחד על דיאטה ,דיאטה זה דבר אישי שאם לא בא מהאדם שמבצע אותה הדיאטה תכשל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב להתיעץ בנושא הזה עם דיאטנית של קופת חולים...
עלות המפגש איתן זולה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם היא כזאת מנופחת אז פשוט שאמא שלך תשים לה קצת פחות אוכל בארוחות ובהדרגה... בגיל הזה השמנת יתר זה רק אשמת ההורים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס צודק ... אמנם לא להגביל באוכל הבסיסי ... אלא בכמות הממתקים שבד"כ מהם מספר הקלוריות הנצרכות קופץ.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד להורים שיפסיקו לתת לה שטויות
אתה בטח בקיא בזה יותר אז תקפיד
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע , היא הלכה לתזונאית ובנו לה תפריט , אבל אתם יודעים איך זה בגיל הזה .. קשה לה לשמור על תפריט .
היא זה לא אני שקל לי לשמור על תפריט . והסיבות שאמרתם לא להתחיל בדיאטה , בדיוק בגללם פתחתי את האשכול . אני פשוט יינסה להכניס לה לראש לא להכניס מתוקים לפה . תודה לכולם ![]()
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() לא דיאטה
אבל פחות מתוקים כן
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ותגידו לה שאוכלים פחות מתוקים כי "זה לא בריא" ולא כי "זה משמין" שלא יהיו לה תסביכים חח
![]() |
#11 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() קצת יותר ספורט, קצת פחות לאכול שטויות. לא כדאי להכניס לגרעון קלורי רציני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק חבל שההורים שלי לא הבינו את זה בזמן ולא מודים בטעות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שזה אשמת ההורים , אין בכלל ספק בזה ... אבל אמא שלי כזאת מה אפשר לעשות ? ודיברתי איתה מלא פעמים שלא תכניס בכלל מתוק לבית .. =\
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() לא!
אני מצטער על התוקפנות אבל לטובת הילדה המסכנה אל תעשה לה את זה.. זה עלול להוביל אותה לתסביכים נפשיים (אנורקסיה בולמיה וכו) ופיזיולוגים בעתיד (התפתחות הורמונלית) אני מקווה שאתה לא ניפגע אבל אמא שלך לא אחראית ופוגעת באחותך, אל תכניסו מתוקים לבית, פשוט לא. כמה שאולי לא תסכימו 90% מהאשמה היא של ההורים וכל השאר זה משחק גנטי. מצטער אם נפגעת ובהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() שתעשן...זה משביע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() לא דיאטה..
אבל בהחלט להתחיל להקנות בבית הרגלי אכילה נכונים.. ילדה בגילה לא צריכה להתחיל לספור קלוריות ולחשב מה היא אוכלת. כמובן שלהוריד במתוקים ובבצקים.. אפשר לרתום את כל הבית ולהגיד להורים לקנות פחות מתוקים,בצקים וסתם פחמימות שכאלה.. להכניס יותר דברים מזינים וירקות ופירות ולהרגיל את הילדה לאורח חיים בריא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() לא צריך להיות בתת תזונה בשביל לרדת במשקל, בטח אם היא בoverweight..
פעמיים מקדונלדס בשבוע- ארוחה מלאה, קולה, צ'יפס וגלידה=2000-2500 קלוריות? תבטל לה את זה, 3 שבועות וירדה קילו. במקום לטגן שניצלים בבית בשמן עמוק, שתאכל חזה עוף בתנור. בטטה במקום צ'יפס או תפוח אדמה. אורז מלא\פסטה מלאה, 3\4 מהכמות של הפסטה הרגילה הקודמת. לא לאכול חמאה, שוקולד, ממתקים, חטיפים.. הורדת לה ככה המון קלוריות של חרא והיא עדיין לא בתת תזונה. שים לב שהיא אוכלת מכל הדברים שהיא צריכה, כמויות נורמליות, שהדיאטה לא עולה לה לראש יותר מדיי (כי זה הכי בעייתי אם היא תהפוך להיות אנורקסית). זהו והכל בהדרגה.. שבוע ראשון בלי ג'אנק פוד, שבוע שני חזה עוף במקום שניצל, וכן הלאה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() רק לאכול בריא להתפנק פה ושם אפשר בגיל הזה לא צריך דיאטה כי בטווח אורך זה יכול לפגוע לה בגדילה.
המשקל ירד עם השנים, שתעשה ספורט כמו שמשה אמר ותאכל בריא... תדבר עם אמא שלך תושיב אותה לשיחה רצינית.. אבל עדיין 7-8 קילו עודף זה לא כזה נורא פשוט תגיד לה שתאכל יותר נכון אני מאמין שאתה כבר תדע ללמד אותה הרגלי תזונה וכל זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() לא צריך לעשות כלום בנידון בנתיים,
חוץ מלהפחית כמות ממתקים... מכיוון שאחרי שהבחרוה מקבלת מחזור,יש לה שינוי קיצוני בגוף. או שהיא מרזה בצורה דרסטית או משמינה. חברה שלי לאחר שקיבלה מחזור, והחלו לה שינוי ים הורמונלים בגוף (אחרי כיתה ו) היא ירדה יותר מ10 ק"ג בלי להתאמץ. אני לעומת זאת, אחרי שקבלתי מחזור,מדחליל, הפכתי לגורילה=\
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() ג'אנק היא לא אוכלת בכלל ... אולי פעם בחודש וגם זה לא תמיד ...
היא לא אוכלת הרבה ממתקים .. כי אמא שלי כבר כמעט לא קונה .. יש לה פשוט תאבון גדול חח לא יודע מה לעשות