|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן,
שריר: יד אחורית. התרגיל: מקבילים מרפקים כלפי חוץ במכונה. 1. איזה אחד שמתאמן בא אלי והתחיל להתווכח איתי שהתרגיל לא טוב הוא הורס את המרפקים, ואני אגב ישר התווכחתי ואמרתי לו מה פתאום. 2. המשקל במכונה היה מעל המשקל שלי ולכן הגוף מתרומם למעלה והכתפיים טיפה עולות הוא ראה את זה הוא עושה לי שאני סתם שם יותר מדי משקל ואני לא מבצע את התרגיל נכון, אגב את התרגיל ביצעתי כאשר הידיים עולות ויורדות מה שכן הגוף התרומם למעלה בגלל המשקל ולכן יש חגורה והכתפיים גם עלו טיפה, וביצעתי 7 חזרות. 3. אני אמרתי לו שאני עושה את זה בגלל החזה, הוא התחיל לריב איתי ואומר לי שלא חסר תרגילים שאפשר לעבוד על חזה מיותר לעבוד על המכשיר הזה... אני עניתי לו ישר גיוון הוא שם המשחק ! עכשיו, מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() " מקבילים מרפקים כלפי חוץ במכונה"
מזה אומר? למה המרפקים כלפי חוץ? שמת לו סטירה לפחות?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
2. לא ממש הבנתי.. 3. הוא צודק. התרגיל הזה לא צריך להיעשות כשריר מטרה לחזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מרפקים כלפי חוץ = חזה
כלפי פנים = יד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התרגיל הזה בשביל החזה התחתון
וזה תרגיל אחרון שלי לחזה ואחר"כ מיד אני עובד על יד אחורית |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה את התרגיל הזה בסוף אימון חזה וכולה 2 סטים עם משקל מקסימלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם עשית מקבילים רחב אז זה תרגיל בן :):):):) לחזה. אם עשית מקבילים צר (שזה מה שהבנתי מהפוסט) אז זה חרא תרגיל לחזה אבל תרגיל טוב ליד אחורית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מדוע את לא עושה מקבילים במשקל חופשי ולא במכונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
הושעה
|
![]() אנשים, במכון מתאמנים - די להתווכח עם כל פוץ שצץ שם ולשתף אותנו בזה!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() במכונה?!?!....פעם אחרונה שראיתי דבר כזה המכונה אמורה להקל על התרגיל לא?!...היא לא מקשה עליך היא מקלה עליך...אז אם כן הוא אידיוט ואתה גם נוטה לשם.....כי אני אומר לך שיהיה לך עדיף לעשות מקבילים רגילים ולא להשתמש בשום מכשיר שיקל עליך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המכונה הזאת עובדת ע"י זה שאתה מקבל כאילו פוש מלמטה בחוזק המשקל ששמת. אם המשקל יותר גבוה משלך אתה בקושי עובד אם בכלל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא הבנתי אחרת , יש כזה מכשיר שיושבים עליו והמשקל מאחור ובזמן ישיבה מורידים רק את הידיים ומעלים (אבל זה יד אחורית) .
לא נראה שהוא עשה מקבילים בגרביטון
![]() |
#14 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על המכונה של המקבילים זה כמו מקבילים רגילים רק במכונה במקום להרים את המשקל גוף שלך אתה מרים פלטות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אז בא לך יונק סויה שחייב לעשות את עצמו חוכמולוג , תתן לו כאפה ותמשיך להתאמן מה אתה מתרגש ממנו.
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר על המכונה שאתה יושב ודוחף את המקבילים כלפי מטה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
במקרה לא הייתי איתם והוא התחיל להתעצבן ולשחק אותה מבין וזה מזה מדלייקקק עד שקראתי לכל המאמנים והוא עוד יותר התעצבן.. וגם מצד אחד לא נעים הוא עוד גדול ממני ב 15 שנה + - |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
בנוסף הגוף לא אמור להתרומם, אמור להיות לך מעיין "מחסום" ברגליים..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישך אפשרות להוציא את המרפקים שאז אתה עובד על החזה... וכאשר אתה שם יותר ממשקל הגוף שלך אז יוצא מצב שהגוף שלך מתחיל להתרומם ולכן יש גם במכונה חגורה שהיא מדביקה אותך לכיסא שלא תתרומם. |
|
![]() |
![]() |