|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: שניר פרץ
עוסק ב:: בקרוב צה"ל
חדר כושר: כעת מתאמן בבית
|
![]() קודם כל אני רוצה לפתוח בזה שכל מה שהולך בעולם אתם "מקבלים" דרך עיתונים, חדשות וכדומה.
מרבית האנשים חושבים שמה שלא מפורסם בידיעות אחרונות או בחדשות ערוץ 2 לא קיים חח ומי שאומר דבר שלא נאמר שם הוא סכיזופרן "וחי בסרט". בשורה התחתונה סביר מאוד להניח שהאורות שנראו קשורים לכלי טייס מתקדם, כנראה המטוס "אורורה". ב- ynet יש כבר שתי כתבות על אורות אילו והגיוני מאוד שישראל עורכים אימונים למתקפה נגד איראן. סתם לידע כללי ה- f117 כפי שאתם מכירים אותו בשמו "החמקן" היה בשימוש ארה"ב משנת 1983 ונחשף לציבור בשנת 1989. מטוס האורורה קיים בוודאות- יש צילומים רבים שלו ועוד הוכחות רבות לקיומו. ארה"ב אפילו אינם מכחישים שאינינו קיים ולכן כל מה שחסר כדי שיהיה "קיים" זו הצהרה בדבר קיומו. יש שמועות רבות על כך שישראל מחזיקה ב-3 מטוסים מסוג זה. מי שרוצה לקרוא עוד על המטוס המדהים הזה http://en.wikipedia.org/wiki/Aurora_aircraft אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מאיפה אתה יודע?
יש בסיס לטענות שלך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() עדיין לא הבנתי איך המטוס הזה מסוגל ל-"עמוד" באוויר ללא תנועה ועוד כל כך קרוב לקרקע (באופן יחסי).
![]() ![]() לי זה לא נראה כמו התיאור של האורורה.. נערך לאחרונה על ידי Dino Psaras, 27-07-08 בשעה 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() ואו אם זה באמת כך..אז סחה לישראל!!!!
למרות שהתקיפה שתהיה באירן היא בלית ברירה...ואת כל שאר הבעיות במדינה ניראה כאילו הממשלה מזניחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קונפירציות בשקל.
נראה לך שהם היו מתאמנים בשטח ציבורי? אם היו לנו מטוסים\טייסים כאלה הם היות מתאמנים בארה"ב וטסים בהם רק בפעילות מבצעית.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני הרבה זמן מתעניין בכל מה שקשור למטוסים ובסיסים סודיים.
מטוס האורורה (sr-91) אפילו נמצא כסעיף חסוי ברשימת ההוצאות של חיל האוויר של ארה"ב תחת השם הכללי אורורה. מטוס זה פותח באחד הבסיסים הסודיים והשמורים בעולם area51 (לא רחוק מלאס וגאס), ניסויים רבים נעשו באורורה באיזור זה ויש דיווחים רבים על "אורות מוזרים" במקום (למרות השמירה ההודקה על שטח הבסיס ועוד שטח גדול מסביב לו מטוס כמו אורורה שטס במהירות 8 מאך צריך מרחב אווירי ענק ואין אפשרות לסגור את כל מדינת נבדה בכל פעם שמטיסים אותו). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() עדיין, האורות היו ממש קרובים לקרקע ו"עמדו" במקום, מה ששום אורורה לא יכול לעשות. חוץ מזה שמטוס כמו האורורה אמור לעשות רעש אדיר. פאקינג 8 מאך.
הייתי נותן הכל כדי לדעת טיפה יותר על אזור 51 בנבאדה.. קראו לי דפוק או איך שבא לכם, אבל אני מאמין שיש שם תקשורת עם חוצנים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ביום יום אתה לא רואה אורות כאלה וישראל לא ממהרת להשתמש בשיא הטכנולוגיה שלה. האיום האיראני בשיאו וישראל כבר מתחילה לערוך ניסויים בחוד החנית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() בולשיט !
אין קשר בין aurora לבין האורות, זה שני בלונים דולקים, מה הקשר מטוס ? מה שבתוח לפי דעתי האורות האלה קשורים איך שהוא לצה"ל (אולי ניסויים של משהו חדש), כי אם זה היה משהו מיוחד שהצבא לא יודעת עליו (חיזרים עם ראשי ביצה וכו'), כמו שאמרתי בפוסט הקודם, היו שולחים מטוסי קרב לבדוק מה זה הדבר הזה ... לא עשו את זה ? כניראה רוצים שזה ישאר בסוד, לא שלחו מטוסים ? כניראה זה ניסויים של ישראל ! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בולשיט !!!!! אירן יותר חזקה - נקודה ! וזה יהיה ככה עד שאולמרט וברק לא יעופו !!!!!!! לא מצליחים לעצור את הירי מפלסטינה, ואתה עוד מאז להגיד ניסויים ונשק סודי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
דבר נוסף הערכתי שזהו מטוס האורורה, יש אפשרות שזהו כלי טייס אחר- לדוגמה צלחת מעופפת. צלחות מעופפות לכל מי שחושב שמדובר בחייזרים- הרי חידוש- מדובר בכלי טייס שיוצר בשנות ה 70 באותו "area 51" בחלק הסודי ביותר בבסיס- "מפעל הבואשים" (שם נמצאים טובי המהנדסים של חברת לוקהיד מרטין). אחת ההשערות שב- "area 51" עושים הינדוס לאחור של טכנולגיה חייזרית. אני אישית מאמין שכל התיאוריות החייזריות זה סתם הסחפות של אנשים ובבסיס זה מייצרים פשוט אמצעי לחימה מתקדמים מאוד שלא רוצים לפרסם לציבור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ישראל קיבלה מארה"ב מספר מטוסים מתקדמים, זה לא שפיתחנו את הטכנולוגיה בעצמנו. המטוס קרב היחיד שפותח בישראל הוא "הלביא" (b2) והוא היה כישלון מוחלט. בזבוז של מיליארדים על פרויקט שבסוף בוטל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל איך אתה מקשר בין האורות למטוס ? "תסתכל שוב על האורות" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
הכי פשוט וקל להגיד "צה"ל דיווח שאורות אילו הם פצצות תאורה או מטוארים" וככה לסגור את הסיפור. אבל ויש אבל גדול יש כמה בעיות בכך שאילו פצצות תאורה: *האורות קרובים אחד לשני ונמצאים בסדר שאי אפשר להגיע אליו עם פצצות תאורה *לפי מה שהבנתי מהכתבה ומהתגובות שלה האורות נראו בכל מיני מקומות בארץ (ממתי פצצות תאורה יודעות "לעופף" ממקום למקום) *מה קשור פצצות תאורה או בלוני תאורה באמצע החיים אם אתה רוצה פירוט נוסף על מקרה מקביל ראה ערך "אורות הפיניקס" http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%...99%D7%A7%D7%A1 נערך לאחרונה על ידי snirp, 27-07-08 בשעה 16:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אתה יודע איך נוסד area 51?
אז לדעתי חיזרים זה הבסיס לכל המקום וגם הוציאו צילומים של צלחת מעופפת במצב מפורק שנמצא לאחר הפיצוץ הגדול והנפילה של העצם הבוער מן השמיים לאזור.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צר לי לאכזב את אוהבי הקונספירציות אבל זה נראה פשוט מאוד כמו נורי תאורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() "מי שלא ראה נורים של חה"א (בזמני זה נקרא "מטוס מניר") ורגיל רק לפגזי תאורה למיניהם, אז זה אולי יראה שונה.
נורים של חה"א מוטלים ע"י מטוס שטס לאורך קו מסויים, ולכן מוטלים נורים זה לאחר זה לאורך קו דימיוני בשמים. הנורים הללו דולקים זמן ממושך מאד לעומת פגזי תאורה ומשמשים בעיקר כאשר יש צורך להפוך לילה ליום. הם צונחים לאט מאד, ולמעשה כבים הרבה לפני שהם מגיעים לקרקע, ולכן מזוויות או מרחק מסויים זה יראה כאילו האורות היו באותו גובה כאשר כבו. זכור לי ליל הגילשונים שבהם חה"א הוריד כמות של נורים שבאמת הפכה את הלילה ליום, ועבדנו במשך שעות ממש באור." http://www.fresh.co.il/vBulletin/sho...37#post2978730 די לחיות בסרט
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אלו לא פצצות תאורה מספיק לזיין ת'שכל זה היה במרחק עצום בשמיים עד כדי כך שזה כמו כוכב שאתה נוסע באוטו וזה עוקב אחרייך וראו את מכל מקום בארץ מהמרכז עד הדרום כבר מסביר את הטענה שפצצות תאורה זה לא חוץ מזה פצצות תאורה הם בהירות והם דולקות בדיוק 3 דקות וגם זה בהגזמה אני אומר לכם שעקבתי אחרי הדבר הזה 40 דקות זה לא זז מהמקום זה לא ירד סנטימטר אחד למטה וזה שינה מצבים וזה היה מסודר בצורה סימטרית מופתית עד כדי כך שזה מפחיד מאוד ואני מוכן לחתום שזה לא שום אורורות למינהם אז Cut the bulshit