|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכם אני עובד במכון כושר ועד היום הייתי עובד במכונה חתירה בישיבה ואני חושב שגם זה נקרא חתירה כנגד פולי תחתון.
עד היום הייתי עובד עם גב ישר ומכניס את הבטן פנימה ויוצר זויות של 90 מעלות ועכשו לפני כמה ימים מישהו במכון אמר לי שאני צריך להישאר אחורה ולעשות זויות של 45 ומאז התחילו לי כאבים באמצע של הגב מהתרגיל הזה ואני כמעט בטוח שזה בגלל שעשיתי את זה בזויות של 45 מעלות שזה אומר להישען אחורה. אשמח אם מישהו פה יהיה יכול להסביר לי בנושא ויהיה יכול להסביר לי איך לעבוד נכון בתרגיל הזה וגם מה צריך לעבוד בזויות ישרה או בזויות של 45 מעלות?? תודה רבה לכל העונים ועדיף מדריכי כושר מקצוענים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מדריך כושר מקצוען אבל אל תקשיב לכל איזה נוב במכון שאומר לך איך לעשות....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה שאני בעצם שואל זה איך צריך לעבוד אני כמעט בטוח שצריך לעבוד עם זויות של הגב 90 מעלות ולא 45 אשמח לשמוע גם הסבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הגב שלך אמור להיות ישר(עם 2 זיקופים) בכל התרגילים שקיימים חוץ מבטן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 45 מעלות זאת זווית פסולה לחתירה משום שבשביל להגיע לזווית הזאת אתה תצטרך לעזור עם הגב וגם אני חושב שב45 מעלות הגב יעבוד פחות מ90 תשים לב גם בחתירה מכונה יש משענת לחזה וככה הגב יוצר 90 מעלות מבין..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי במכון בתרגיל של החתירה אין משענת חזה ושאני מתכוון 45 מעלות אז אני מתכוון שאני נשען אחורה בכאילו מוריד את הגב למטה כך שזה יוצר 45 מעלות אבל בכל מקרה תודה נראה לי שהבנתי שאסור לי לעשות את זה... מישהו יכול להמליץ לי כמה ימי מנוחה לתת לגב לפני שאני יחזור לפעילותת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() שמע אני לא מבין גדול בזה ובכל מכון יש מכשיר שונה אך מתבססים על אותו דבר.
תכוון את הכיסא ככה שתשב והגב יצור זוית של 90 מעלות, ואמצע החזה יהיה על המשענת.. אבל אני לא רוצה להטעות אותך הכי טוב שתשאל את המדריך כושר אצלך.. |
![]() |
![]() |