|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני אוכל את זה? ושאתם אומרים שיבולת שועל אתם מתכוונים לכזאת שקונים בסופר שהיא לפני בישול? ומה הערכים שלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() שמע אם אתה מבשל אז זה יוצא דייסה,אני למשל זורק 120 גרם שיבולת שעול 500(איך שהיא) מ"ל חלב סקופ חלבון ויש לך אחלה ארוחת בוקר.
__________________
![]() איפה אדיריאנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה. עכשיו יש לי שאלה על התפריט שלי כדי שאני אעלה כמה שיותר מסה נקיה כמות החלבון צריכה להיות פי 2 ממשקל הגוף שלי וכמה קלוריות צריכות להיות יותר מbmr שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() אם אתה רוצה לעלות "נקי" (שונא את המושג הזה) תהיה במעזן קלורי חיובי נמוך,נגיד 300 אבל אתה תעלה ממש לאט.
__________________
![]() איפה אדיריאנה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל כוס שבולת שועל(16 כפות שטוחות) כל בוקר כמקור לפחמימות.
לוקח כף וישר שוטף את זה עם מים מבלי ללעוס כי זה נהיה עיסה ומרגיש מוזר. |
![]() |
![]() |