|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודעת שדגנים/קטניות מבושל כמו שיבולת שועל, קינואה, פסטה קמח מלא, עדשים שעועית זה הכי איכותי ותורם. אבל כל אלה מגעיל ולא מפתה ואין לי עצבים להכין או מספיק כוח לכפות על עצמי לדחוף.
אז ההעדפה בפח' אצלי זה מה שמוכן וזמין- קרקר,לחם,פיתה,לחמניה,תפוח. יש עדיפות מבין חיטה שיפון או כוסמין? יש עדיפות מבין קרקר,לחם ,פיתה,לחמניה? אפשר לאכול תפוח כמנת פחמימה בארוחה במקום משהו קמחי? |
![]() |
![]() |