|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כרגע עושה Cable pushdown עם מוט עם קצת זווית, ולחיצה צרפתית עם אותה אחיזה (באותה זווית).
האם בכך שאני עושה את התרגילים האלה בלבד ליד אחורית (חוץ מחזה כמובן שגם עובד על אחורים), אני מפספס עבודה על חלק מסויים ביד האחורית?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה שני תרגילים שונים
וכשאתה עובד על החזה, תעשה תרגילים שעובדים בו זמנית על היד האחורית. לחיצה צרפתית- אחד התרגילים הטובים ליד האחורית לדעתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לחיצה צרפתית ובנצ' פרס אחיזה צרה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כל תרגיל שמגרה את היד האחורית כמו שצריך
דוגמאות לתרגילים טובים: מקבילים, פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון, לחיצת חזה באחיזה צרה, פשיטת מרפקים מאחורי הראש כנגד משקולות יד יד\מוט W ב2 הידים בו זמנית... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() alpha שאלה לי אליך מה זה מוט W בשני הידיים בו זמנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי מומלץ לשלב מקבילים שעובד בצורה טוב על הטריספס..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה עם התרגיל שאתה שם ידיים על ספה ורגליים על ספה אחרת ויורד כשיש עליך משקל?
ניסיתי את התרגיל הוא דווקא נחמד |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם תרגיל מצויין לדעתי עשיתי אותו עד לא מזמן אבל אני צריך קצת לגוון בגלל זה החלפתי אותו, ממליץ בחום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש תרגיל שלי אישית הגדיל את האחורית משמעותית - אין לי מושג איך קוראים לו אבל זה בדיוק כמו מסור רק שמצמידים את היד לגוף ומרימים רק את החלק של האמה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() נשמע כמו משהו שנועד לרצוח אמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קיקבק מכאיב לי בכתפיים..
אפשר לעשות פרנץ' פרס גם בשיפועים ד"א
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |