|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סתכלו אני רוצה קוביות
*אני יודע צריך אחוז שומן נמוך שזה בערך יתחיל ב עוד חודש חודש וחצי אני יעבור לחיטוב !!! עכשו השאלה שלי ככה אני רוצה בטן חזקה!!! ושיראו תקוביות טוב בחיטוב!! עכשו ככה אני עושה 5 סטים בטן פעמים בשבוע זה מספיק??? 3 סטים ראשונים אני עושה במכונה כזות מגיע ל10 חזרות ככה אם מישקל טוב ינו ! ובשתיים האחרים אני ניתלה כזה כמו מטח ומרים את הרגלים למרפקים ועושה גם בערך 11 חזרות!! זה מספיק לשבוע ? או צריך להוסיף עוד יום ככה שיהיה 3 פעמים בשבוע?\ או עוד סטים? *לפי מה שאני מבין אני עובד כמו שצריך על כול הבטן על כול הקוביות טוב ינו גם בטן תחתונה וגם בטן רגילה דרך אגב אני יודע שבטן יש רק אחת לא תתחתונה ועליונה אבל יש יותר דגש על הלמטה בתרגיל השני שאני עושה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תכלס הבטן עובדת במיליון תרגילים עם התנגדות מספקת בצורה לא ישירה
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל עוד אתה מרגיש פאמפ בבטן זה אחלה
עריכה: ופעמיים בשבוע זה מספיק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן כל עוד בכל שריר בגוף אתה מרגיש פיתוח\כאב של הרגע ואולי גם למחרת זה טוב.
כמובן כאב נסבל |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סהר תפסיק לדבר שטויות זה לא קשור אחד לשני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מרגיש באף שריר באמצע אימון כאב אחי !!!! אם יש ליפעמים ביום של למחרת כאב אז יש דרך אגב ביכלל לא ניראה לי שזה טוב כאב באמצע אימון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקנו אם טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אחרי סט שהשריר עייף.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פאמפ זה כאשר באמצע אימון אתה רואה את עצמך גדול כזה וזה נובע מזירמת דם לעזור המסויים מה הקשר כאב?
טוב לא יודע
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
הוא שאל אם זה מספיק 5 סטים פעמיים בשבוע אז אמרתי לו שמספיק פעמיים בשבוע לקבל פאמפ(לפי איך שהוא מרגיש-לא יותר מידיי ולא פחות מידיי) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח לא הבנתה דרך אגב זה אני שאלתי ושכתבתי את זה היתכונתי להוא שאמר שזה צריך ליכאוב
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בפעם האלף פאמפ זה לא מדד לאימון טוב או לא זה פשוט כי מוזרם יותר דם לשריר אם תעשו סט של 100 חזרות אתם תרגישו את השריר נשרף אבל מבחינה אפקטיבית זה לא כמו לעבוד 6-10 חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |