|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם שומרים על כושר לא להשמין?
ובאיזה סוג ספורט אתם עוסקים עכשיו אם בכלל?לדוגמא(רביכה על אופנים,כדורסל וכו') אני אישית הפסקתי(אף פעם גם לא ממש התאמנתי רציני) אבל אני במטרה לחזור לא יודע מתי אני עוסק מדי פעם באירובי לפעמים הליכות לפעמים אופנים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() היום היה האימון האחרון שלי ואני מיתכוון ליתחון וליתחון ולא לשים על כלום
אני רוצה לעלות קצת במשקל אחת הסיבות שהפסקתי היא שהמסה שלי לא עבדה והייתי תקוע במשקל אז החלטתי לצאת לפגרה קצרה ולעלות במשקל
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יופי גאון מה תעשה בזה? בא לך להיראות כמו בלון?
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל זאת רק סיבה אחת מיתוך 1000
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פשוט תמשיך להתאמן ותאכל יותר... לא קשה נראלי... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() חח תעשה מאסה נקייה יא חמאר יש יותר טוב מזה? מה זה יתן לך שתוסיף אחוזי שומן?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יא שרוטים אתם לא מבינים אותי אני פשוט רוצה לקחת הפסקה קצרה כי אני מיואש
זה כמו שאתם עושים משו ואז מיתיאשים לוקחים הפסקה מיזה ואז ממשיכים אז זה בערך מה שאני עושה אני יקח לי פגרה קצרה ואז אני יחזור אולי אחרי זה המסה תצליח לי יותר וחוץ מיזה אני על רואקוטן קצת קשה להיתאמן ככה
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() דוד אל תוותר לעצמך ככה!
יא כוסית! אולי בימקום זה תיקנה לעצמך איזה תוסף? (זה ממריץ...חח לדוגמא שאני עשיתי את זה..כל פעם שחשבתי להפסיד אמון או ארוחה אמרתי לעצמי "מה?! אז סתם ביזבזתי כסף על התוסף?! צריך להשקיע!" ואז הייתי עושה הכל חחח....)יאללה דוד יאלהה דוד יאללה דוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() קשה קשה להפסיק להתאמן ולשמור על אורח חיים בריא..
באופן אישי התחלתי חיטוב וירדתי 4 וחצי קילו אבל עכשיו חזרתי לעשות שטויות, נקווה מתישהו לחזור להתאמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הייתה לי הפסקה של איזו חצי שנה+ בגלל פציעות וכו' זה לא עשה לי טוב וגם עכשיו קשה לי עם האימונים והבצפר אבל אני חייב את האימון הזה כי אני בן אדם כ"כ עצלן
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני לא שומר על אורח חיים של אמונים אני דווקא יורד במשקל ולא עולה...
אני פשוט לא אוכל, אני עסוק בדברים אחרים...או שגם אין לי כח להכין אוכל...
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש חלק שפהסיקו להתאמן בגלל חוסר מוטיבציה?בגלל שלא התקדמו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|