|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() לא ידעתי איפה לשאול..............
שמעו יש לי בעייה אני 182 סנטימטר שוקל 65 אחרי 5שבועות מאסה (עליתי 4-3.5 קילו) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תעלה ממש נקי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קודם תחליט מה אתה רוצה
![]() אתה רוצה מאסה או פנים יפות? תעשה מאסה עד ל75 קילו ואז במידה ואתה רואה לנכון אז תחטב |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני כרגע במאסה חודשיים וכן הפנים שלי השמינו קצת ( לא קריטי ), וכן הבטן כבר לא נראית טוב ברפוי... אבל למי אכפת הכל למען המטרה והמטרה מקדשת ת'אמצעים. אתה רוצה להשאר שחיף? צריך להקריב דברים. ( וזה זמני. ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אבל בא לי להשיג מישהי שווה הקיץ :p
טוב נגיד אני ימשיך עוד 7שבועות מאסה כאילו להשלים 3 חודשים אז נגיד אני ישקול 70 וקצת ואז אני יעשה חיטוב לרדת לאחוזי שומן נמוכים ואז יעלה נקי...... תגידו הבנתי שבפנים חלק גדול זה נוזלים זה נכון? ואם כן איך להוריד את הנוזלים לתמיד? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() שמע לשקול 72 על 182 זה לא להיות שחיף ....... זה סביר
אני יודע שזה לא מאסה אבל זה בסדר. הקטע שאין לי סבלנות לעשות מלא זמן מאסה ולהיות עם הפנים ככה למה זה ממש גרוע ככה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני 182 82 ק"ג המון נוזלים יכול לרדת בכיף 6-7 ק"ג נוזלים ולא תראו הבדל חוץ מחטוב יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אבל לא קשור נגיד אני יגיע למשקל סביר ואני ירצה אז להוריד את הנוזלים והשומן... הנוזלים ירדו לתמיד כמו השומן? כי הבנתי שזה עולה ויורד בקלות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כן זה עולה ויורד בקלות אתה יכול לשמור על כמות נוזלים נמוכה אם אירובי
|
![]() |
![]() |