ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הצטברות שומן ונוזלים (https://israelbody.com/showthread.php?t=33767)

Lord Wolfang 27-04-08 20:34

הצטברות שומן ונוזלים

לא ידעתי איפה לשאול..............
שמעו יש לי בעייה אני 182 סנטימטר שוקל 65 אחרי 5שבועות מאסה (עליתי 4-3.5 קילו) :sbb2: והבעייה שלי היא כזאת: אני רוצה לעלות במשקל ונמאס להיות שחיף אני רוצה להיות מאסיבי וחזק :king: ולשקול 72 ככה אבל הבעייה שלי היא שבגלל הגנים יש לי הצטברות של שומן ונוזלים בפנים שזה הורס את המראה לגמרי :nono: חח וזה ממשששש מעצבן אז אני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני רוצה לעלות במאסה מצד שני מת להוריד את הזין הזה מהפנים ולחזור להיות כמו פעם(לא לפני החמישה שבועות אלא לפני זה שהייתי עם אחוזי שומן ממש נמוכים 8 ככה נראיתי טוב) :helpsmilie:

alpha 27-04-08 20:40

תעלה ממש נקי..

P-a-n-1-c 27-04-08 20:42

קודם תחליט מה אתה רוצה :crazy:
אתה רוצה מאסה או פנים יפות?
תעשה מאסה עד ל75 קילו ואז במידה ואתה רואה לנכון אז תחטב

The Sun 27-04-08 20:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lord Wolfang
לא ידעתי איפה לשאול..............
שמעו יש לי בעייה אני 182 סנטימטר שוקל 65 אחרי 5שבועות מאסה (עליתי 4-3.5 קילו) :sbb2: והבעייה שלי היא כזאת: אני רוצה לעלות במשקל ונמאס להיות שחיף אני רוצה להיות מאסיבי וחזק :king: ולשקול 72 ככה אבל הבעייה שלי היא שבגלל הגנים יש לי הצטברות של שומן ונוזלים בפנים שזה הורס את המראה לגמרי :nono: חח וזה ממשששש מעצבן אז אני לא יודע מה לעשות מצד אחד אני רוצה לעלות במאסה מצד שני מת להוריד את הזין הזה מהפנים ולחזור להיות כמו פעם(לא לפני החמישה שבועות אלא לפני זה שהייתי עם אחוזי שומן ממש נמוכים 8 ככה נראיתי טוב) :helpsmilie:

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
אני כרגע במאסה חודשיים וכן הפנים שלי השמינו קצת ( לא קריטי ), וכן הבטן כבר לא נראית טוב ברפוי... אבל למי אכפת הכל למען המטרה והמטרה מקדשת ת'אמצעים.
אתה רוצה להשאר שחיף? צריך להקריב דברים. ( וזה זמני. )

Lord Wolfang 27-04-08 20:54

אבל בא לי להשיג מישהי שווה הקיץ :p
טוב נגיד אני ימשיך עוד 7שבועות מאסה כאילו להשלים 3 חודשים אז נגיד אני ישקול 70 וקצת ואז אני יעשה חיטוב לרדת לאחוזי שומן נמוכים ואז יעלה נקי......
תגידו הבנתי שבפנים חלק גדול זה נוזלים זה נכון?
ואם כן איך להוריד את הנוזלים לתמיד?

Sugarzaza 27-04-08 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Lord Wolfang
אבל בא לי להשיג מישהי שווה הקיץ :p
טוב נגיד אני ימשיך עוד 7שבועות מאסה כאילו להשלים 3 חודשים אז נגיד אני ישקול 70 וקצת ואז אני יעשה חיטוב לרדת לאחוזי שומן נמוכים ואז יעלה נקי......
תגידו הבנתי שבפנים חלק גדול זה נוזלים זה נכון?
ואם כן איך להוריד את הנוזלים לתמיד?

סביר להניח שגם שתשקול 85 עדיין לא תגיע למה שאתה חושב שתגיע, האמת

Lord Wolfang 27-04-08 21:32

שמע לשקול 72 על 182 זה לא להיות שחיף ....... זה סביר
אני יודע שזה לא מאסה אבל זה בסדר.
הקטע שאין לי סבלנות לעשות מלא זמן מאסה ולהיות עם הפנים ככה למה זה ממש גרוע ככה...

eyalamzleg 27-04-08 21:37

אני 182 82 ק"ג המון נוזלים יכול לרדת בכיף 6-7 ק"ג נוזלים ולא תראו הבדל חוץ מחטוב יותר

Lord Wolfang 27-04-08 21:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
אני 182 82 ק"ג המון נוזלים יכול לרדת בכיף 6-7 ק"ג נוזלים ולא תראו הבדל חוץ מחטוב יותר

חטוב יותר זה הבדל.........
אבל לא קשור נגיד אני יגיע למשקל סביר ואני ירצה אז להוריד את הנוזלים והשומן...
הנוזלים ירדו לתמיד כמו השומן? כי הבנתי שזה עולה ויורד בקלות

eyalamzleg 27-04-08 22:13

כן זה עולה ויורד בקלות אתה יכול לשמור על כמות נוזלים נמוכה אם אירובי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ