|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לעשות ספאם סתםם בפורום אז שלחתיי מייל שיש באשכול הנעוץ לתמיכה ייעול ובקשות וביקשתי למחוק פוסט מסויים שאני פתחתיי.. כבר 3 ימים שלא קיבלתי יחס לא רק שלא מחקתם אפילו לא חזרתם אליי לאימייל... חבל שזה היחס שאנחנו מקבלים
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני שלחתי בקשה לפני יותר משבוע ולא נענתי.. כנראה המייל לא פעיל/לא בודקים אותו או משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() אם לא התיחסו לאימייל שלך?
אז למה שהתייחסו לפוסט? יחס על הפאנים מצד ההנהלה. |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה אשכול רצית שיימחק..?
![]() |
![]() |
#5 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
פשש ,שמח לשמוע שהיחס שלנו על הפנים (תלמד לאיית כבר ילד..) צר לי שהמייל שלך לא נענה עדיין ,אני אברר מה קורה בנושא ,אבל תבינו שלמנהלים יש חיים מחוץ לפורום ואנחנו בכל זאת עושים זאת בהתנדבות ,אנחנו לא יכולים להשקיע 100 אחוז מהזמן בפורום ויש ימים שלא יוצא לנו להיות על המחשב בכלל. גם המנהלים פה הם אנשים ,אל תצפו מאיתנו לסטנדרט שאתם בעצמכם לא הייתם עומדים בו.
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אני ילד ואתה גבר..רואים כמה גבר אתה. |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
בוא לא נוריד את זה לפסים אישיים יותר.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
צודק,הנושא יטופל.
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
בכל אופן - alooong@gmail.com
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() אני לא יודע למי המייל הזה מגיע, אולי לגיל או למנהל ספציפי, ולכן העומס של הבקשות בו נופל על בנאדם ספציפי... מעבר להכל, מי ישמע מה הדחיפות בלמחוק הודעה. מילא היית אומר שיש לך בעיות טכניות בכניסה לפורום וכיו"ב...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
Ok
הנושא בבדיקה, עד כה קיבלנו כמה פניות שכן טופלו, דניאלו מה המייל שממנו שלחת? בדוק בבקשה שלא קיבלת הודעת שגיאה בחזרה אליך. אני עובד על זה כעת. בנתיים, אתם יכולים לשלוח אלי ישירות/
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ככל הנראה הבעיה במייל תוקנה, מי ששלח ולא קיבל תשובה יכול לשלוח שוב ויקבל אותה בהקדם.
Forum@Israelbody.org כמו כן, ביקשתי לפתוח טופס באתר לכל בעיה - הנה הלינק אם יש בעיה דחופה, אפשר להתקשר אלי גם לסלולרי - 0507-656553
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה בסדר תודה סיקס פאק טיפל בי, מקווה שתקחו לתשומת לבכם