ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   זה טוב ויפה שפתחתם מייל תמיכה ליעול הצעות ובקשות אבל לפחות תתנו קצת יחס? (https://israelbody.com/showthread.php?t=36204)

Danielllo 06-06-08 17:15

זה טוב ויפה שפתחתם מייל תמיכה ליעול הצעות ובקשות אבל לפחות תתנו קצת יחס?

אני לא רוצה לעשות ספאם סתםם בפורום אז שלחתיי מייל שיש באשכול הנעוץ לתמיכה ייעול ובקשות וביקשתי למחוק פוסט מסויים שאני פתחתיי.. כבר 3 ימים שלא קיבלתי יחס לא רק שלא מחקתם אפילו לא חזרתם אליי לאימייל... חבל שזה היחס שאנחנו מקבלים

EyalHa 06-06-08 17:39

אני שלחתי בקשה לפני יותר משבוע ולא נענתי.. כנראה המייל לא פעיל/לא בודקים אותו או משהו

Blabla144 07-06-08 00:01

אם לא התיחסו לאימייל שלך?
אז למה שהתייחסו לפוסט? יחס על הפאנים מצד ההנהלה.

SiX PACK 07-06-08 00:03

איזה אשכול רצית שיימחק..?

arbel2 07-06-08 00:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
אם לא התיחסו לאימייל שלך?
אז למה שהתייחסו לפוסט? יחס על הפאנים מצד ההנהלה.

פשש ,שמח לשמוע שהיחס שלנו על הפנים (תלמד לאיית כבר ילד..)

צר לי שהמייל שלך לא נענה עדיין ,אני אברר מה קורה בנושא ,אבל תבינו שלמנהלים יש חיים מחוץ לפורום ואנחנו בכל זאת עושים זאת בהתנדבות ,אנחנו לא יכולים להשקיע 100 אחוז מהזמן בפורום ויש ימים שלא יוצא לנו להיות על המחשב בכלל.

גם המנהלים פה הם אנשים ,אל תצפו מאיתנו לסטנדרט שאתם בעצמכם לא הייתם עומדים בו.

Blabla144 07-06-08 00:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
פשש ,שמח לשמוע שהיחס שלנו על הפנים (תלמד לאיית כבר ילד..)

צר לי שהמייל שלך לא נענה עדיין ,אני אברר מה קורה בנושא ,אבל תבינו שלמנהלים יש חיים מחוץ לפורום ואנחנו בכל זאת עושים זאת בהתנדבות ,אנחנו לא יכולים להשקיע 100 אחוז מהזמן בפורום ויש ימים שלא יוצא לנו להיות על המחשב בכלל.

גם המנהלים פה הם אנשים ,אל תצפו מאיתנו לסטנדרט שאתם בעצמכם לא הייתם עומדים בו.

כן כי האיות בצורה הזאת הוא לא מכוון.
אני ילד ואתה גבר..רואים כמה גבר אתה.

arbel2 07-06-08 03:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Blabla144
כן כי האיות בצורה הזאת הוא לא מכוון.
אני ילד ואתה גבר..רואים כמה גבר אתה.

בוא לא נוריד את זה לפסים אישיים יותר.

Danielllo 07-06-08 11:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
איזה אשכול רצית שיימחק..?

תן לי ת'אימייל שלך ואני יגיד לך, וארבל אני מבין את העניין הזה שיש לכם חיים ולא כל הזמן מוקדש לאימיילים וכו'... אבל ראבק עבר 5 ימים מהבקשה, מה קשה להכנס לאימייל פעם בשבוע להשקיע 20 דקות על בקשות? אם אתם לא מסוגלים לזה בתור מנהלים, אל תפתחו מלכתחילה פוסט שבו אתם אומרים שיש לנו למי לפנות כדי לקבל תמיכה ולבקש בקשות, שאתם לא מסוגלים לענות לאימיילים.

arbel2 07-06-08 11:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
תן לי ת'אימייל שלך ואני יגיד לך, וארבל אני מבין את העניין הזה שיש לכם חיים ולא כל הזמן מוקדש לאימיילים וכו'... אבל ראבק עבר 5 ימים מהבקשה, מה קשה להכנס לאימייל פעם בשבוע להשקיע 20 דקות על בקשות? אם אתם לא מסוגלים לזה בתור מנהלים, אל תפתחו מלכתחילה פוסט שבו אתם אומרים שיש לנו למי לפנות כדי לקבל תמיכה ולבקש בקשות, שאתם לא מסוגלים לענות לאימיילים.

צודק,הנושא יטופל.

SiX PACK 07-06-08 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo

הנושא יטופל אחי.

בכל אופן - alooong@gmail.com

Dr. Muscle 07-06-08 17:56

אני לא יודע למי המייל הזה מגיע, אולי לגיל או למנהל ספציפי, ולכן העומס של הבקשות בו נופל על בנאדם ספציפי... מעבר להכל, מי ישמע מה הדחיפות בלמחוק הודעה. מילא היית אומר שיש לך בעיות טכניות בכניסה לפורום וכיו"ב...

גיל גרנות 08-06-08 00:53

Ok

הנושא בבדיקה,
עד כה קיבלנו כמה פניות שכן טופלו,
דניאלו מה המייל שממנו שלחת?
בדוק בבקשה שלא קיבלת הודעת שגיאה בחזרה אליך.

אני עובד על זה כעת.

בנתיים, אתם יכולים לשלוח אלי ישירות/

גיל גרנות 08-06-08 02:17

ככל הנראה הבעיה במייל תוקנה, מי ששלח ולא קיבל תשובה יכול לשלוח שוב ויקבל אותה בהקדם.
Forum@Israelbody.org
כמו כן, ביקשתי לפתוח טופס באתר לכל בעיה - הנה הלינק
אם יש בעיה דחופה, אפשר להתקשר אלי גם לסלולרי - 0507-656553

Danielllo 08-06-08 02:19

זה בסדר תודה סיקס פאק טיפל בי, מקווה שתקחו לתשומת לבכם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ