![]() |
זה טוב ויפה שפתחתם מייל תמיכה ליעול הצעות ובקשות אבל לפחות תתנו קצת יחס?
אני לא רוצה לעשות ספאם סתםם בפורום אז שלחתיי מייל שיש באשכול הנעוץ לתמיכה ייעול ובקשות וביקשתי למחוק פוסט מסויים שאני פתחתיי.. כבר 3 ימים שלא קיבלתי יחס לא רק שלא מחקתם אפילו לא חזרתם אליי לאימייל... חבל שזה היחס שאנחנו מקבלים
|
אני שלחתי בקשה לפני יותר משבוע ולא נענתי.. כנראה המייל לא פעיל/לא בודקים אותו או משהו
|
אם לא התיחסו לאימייל שלך?
אז למה שהתייחסו לפוסט? יחס על הפאנים מצד ההנהלה. |
איזה אשכול רצית שיימחק..?
|
ציטוט:
פשש ,שמח לשמוע שהיחס שלנו על הפנים (תלמד לאיית כבר ילד..) צר לי שהמייל שלך לא נענה עדיין ,אני אברר מה קורה בנושא ,אבל תבינו שלמנהלים יש חיים מחוץ לפורום ואנחנו בכל זאת עושים זאת בהתנדבות ,אנחנו לא יכולים להשקיע 100 אחוז מהזמן בפורום ויש ימים שלא יוצא לנו להיות על המחשב בכלל. גם המנהלים פה הם אנשים ,אל תצפו מאיתנו לסטנדרט שאתם בעצמכם לא הייתם עומדים בו. |
ציטוט:
אני ילד ואתה גבר..רואים כמה גבר אתה. |
ציטוט:
בוא לא נוריד את זה לפסים אישיים יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
צודק,הנושא יטופל. |
ציטוט:
בכל אופן - alooong@gmail.com |
אני לא יודע למי המייל הזה מגיע, אולי לגיל או למנהל ספציפי, ולכן העומס של הבקשות בו נופל על בנאדם ספציפי... מעבר להכל, מי ישמע מה הדחיפות בלמחוק הודעה. מילא היית אומר שיש לך בעיות טכניות בכניסה לפורום וכיו"ב...
|
Ok
הנושא בבדיקה, עד כה קיבלנו כמה פניות שכן טופלו, דניאלו מה המייל שממנו שלחת? בדוק בבקשה שלא קיבלת הודעת שגיאה בחזרה אליך. אני עובד על זה כעת. בנתיים, אתם יכולים לשלוח אלי ישירות/ |
ככל הנראה הבעיה במייל תוקנה, מי ששלח ולא קיבל תשובה יכול לשלוח שוב ויקבל אותה בהקדם.
Forum@Israelbody.org כמו כן, ביקשתי לפתוח טופס באתר לכל בעיה - הנה הלינק אם יש בעיה דחופה, אפשר להתקשר אלי גם לסלולרי - 0507-656553 |
זה בסדר תודה סיקס פאק טיפל בי, מקווה שתקחו לתשומת לבכם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ