|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול בבקשה לתת לי בערך משקלים של הדברים הבאים:
5 אגוזי מלך 5 שקדים 5 פקאנים כוס ברנפלקס כוס קורנפלקס פרוסת פסטרמה (דלת שומן) פרוסת גבינה צהובה (אחוז הכי נמוך - אני חושב שזה 9%) היו עוד כמה שברחו לי מהראש, אם אני אזכר אני ארשום, אז מי שיודע בערך את אלו שירשום בבקשה :p תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() כוס 70 גרם?? זה תלוינ איזה כוס לא?? אני חושב שכוס רגילה זה בין ה-150-100
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כמו שירדן אמר
![]() רק שעכשיו כשאני בקיא בעניין אז אני יודע שהממוצע של הגבינה הצהובה הוא 20 גרם בערך,כשהפרוסה האחרונה היא כמעט תמיד 30 גרם XD בפסטרמה זה משתנה,אני יודע שאם תבקש מהמוכר בקצביה לחתוך על 1.5 זה יהיה 20 דרם לפרוסה ככה. בדרך כלל זה 15 גרם ככה. ירדן,אני לא מצליח לתפוס אותך באיסיקיו כבר הרבה זמן, תוכל ליצור איתי קשר? באיסיקיו:429077911 או במסנג'ר: nogoodusername@hotmail.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() בערב אני אשלח לך הודעה.
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אחלה,
כבר מסיים שבוע רביעי בחיטוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי,
ד"א , הכוסות זכוכית הרגילות, לא 200 מ"ל? יצא לי לבדוק כמה פעמים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כידוע לי פסטרמה זה 20-25 גרם, גבינה צהובה 27 גרם, 10 שקדים זה 11 גרם(מדוד), 5 אגוזי מלך-10 גרם(מדוד כנ"ל), ובקשר לכוס ברנפלקס זה 30 גרם(כוס פלסטיק) ו 65 גרם כוס מטבח..
|
![]() |
![]() |