ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-04-08, 13:40   #1
עבו
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלעבו
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 620
ברירת מחדל אני הולך עכשיו להכין קינואה בפעם הראשונה בחיים שלי..

אני עושה את זה לפי איזה מתכון בסיסי שמצאתי.. כמו אורז בערך...
למישהו יש המלצות? תוספות?
__________________
עבו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 13:54   #2
sagi10
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 873
גיל:: 22
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
ברירת מחדל

יש לי המלצה - זרוק את זה לפח ותצית אותו .

גועל נפש....
__________________
מה ?
sagi10 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 13:58   #3
עבו
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלעבו
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 620
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi10
יש לי המלצה - זרוק את זה לפח ותצית אותו .

גועל נפש....
את זה אני אדע עוד איזה 20 דקות
__________________
עבו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 14:15   #4
CriminaL
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלCriminaL
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,501
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sagi10
יש לי המלצה - זרוק את זה לפח ותצית אותו .

גועל נפש....
דווקא אחלה דבר,אבל אל תשכח זה לא נחשב למקור פחמימתי זה מקור חלבוני...
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 14:18   #5
king l8
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלking l8
 
תאריך הצטרפות: Nov 2007
הודעות: 3,568
ברירת מחדל

יש לזה טעם של חרא
king l8 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 14:18   #6
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

זה משולב פחמימה עם חלבון וזה הרבה יותר פחמימה מהחלבון...
תגרד איזה גזר(או כל ירק שבא לך) ותבשל אותו ביחד זה ישפר את הטעם ה"סביר"של הקינואה.
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 14:22   #7
CriminaL
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלCriminaL
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,501
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1
זה משולב פחמימה עם חלבון וזה הרבה יותר פחמימה מהחלבון...
תגרד איזה גזר(או כל ירק שבא לך) ותבשל אותו ביחד זה ישפר את הטעם ה"סביר"של הקינואה.
9 ג' הבדל זה לא הרבה יותר.
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 14:43   #8
Playa
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Nov 2006
הודעות: 565
ברירת מחדל

בריא בריא ומזין,זה בן :):):):) עם בטטה מאודה
__________________
Playa מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 14:57   #9
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי CriminaL
9 ג' הבדל זה לא הרבה יותר.
התכוונתי לומר שבקינואה יש יותר פחמימה מאשר חלבון... לכן זה נחשב לפחמימה
ערכים ל100 גרם קינואה מבושלת :
14 גר פחמימות
5 גר' חלבון
( כמעט פי 3)
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 15:14   #10
look
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלlook
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 1,550
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1
התכוונתי לומר שבקינואה יש יותר פחמימה מאשר חלבון... לכן זה נחשב לפחמימה
ערכים ל100 גרם קינואה מבושלת :
14 גר פחמימות
5 גר' חלבון
( כמעט פי 3)
ירדן אתה מרשה לי לצטט ?
תרשה לי לצטט..
טוב אני מצטט שניה:
"9 גר' הבדל זה לא הרבה יותר".
__________________
לא סופר שומן רווי

רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל

תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי:
http://bux.to/?r=rotemtz
Sometime life gets you down, Just KEEP EATING
look מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 15:22   #11
CriminaL
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלCriminaL
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,501
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי look
ירדן אתה מרשה לי לצטט ?
תרשה לי לצטט..
טוב אני מצטט שניה:
"9 גר' הבדל זה לא הרבה יותר".
צטט חופשי אחי,ושוב אני אגיד 14 ג' פחמימה ל-100 ג' למקור פחמימתי זה כלום ...ואתה לא יכול להשוות אותו למקור פחמימתי כמו אורז או פסטה שמכילים 30+ ג' פחמימה.
__________________
תוספי תזונה
אבקת חלבון
ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח
סינטרקס
סיינטרקס
CriminaL מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 16:43   #12
Tamir D
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלTamir D
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 676
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי CriminaL
צטט חופשי אחי,ושוב אני אגיד 14 ג' פחמימה ל-100 ג' למקור פחמימתי זה כלום ...ואתה לא יכול להשוות אותו למקור פחמימתי כמו אורז או פסטה שמכילים 30+ ג' פחמימה.
אתה טועה.
קינואה היא בהחלט מקור פחמימתי, אתה ראית את הערכים ל100 גר' קינואה מבושלת. אם תראה ערכים ל100 גר' מוצר יבש תראה שיש כ15 גר' חלבון וכ60+ גרם פחמימה, כך שקינואה היא בהחלט מקור פחמימה.
Tamir D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 17:15   #13
look
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלlook
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 1,550
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Tamir D
אתה טועה.
קינואה היא בהחלט מקור פחמימתי, אתה ראית את הערכים ל100 גר' קינואה מבושלת. אם תראה ערכים ל100 גר' מוצר יבש תראה שיש כ15 גר' חלבון וכ60+ גרם פחמימה, כך שקינואה היא בהחלט מקור פחמימה.
לא, אתה הטועה.
קח מקורות פחממה כמו ש"ש ואורז ותראה שהכמויות שם גדולות בהרבה מהקינואה.
נתונים ל100 גר':
ש"ש - 71 גר' פחממה (יבש)
אורז לבן - 28 גרם (מבושל, יש בזה יותר מקינואה מבושלת אז כנראה שגם כך ביבש).
__________________
לא סופר שומן רווי

רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל

תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי:
http://bux.to/?r=rotemtz
Sometime life gets you down, Just KEEP EATING
look מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 17:19   #14
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

אז אם כך, למה נחשבת קינואה פחמימה \ חלבון?
ד"א אתם יודעם אם החלבון שיש בה הוא איכותי ( מלא) או שהוא כמו באורז??
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 17:30   #15
Tamir D
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלTamir D
 
תאריך הצטרפות: Jan 2008
הודעות: 676
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי look
לא, אתה הטועה.
קח מקורות פחממה כמו ש"ש ואורז ותראה שהכמויות שם גדולות בהרבה מהקינואה.
נתונים ל100 גר':
ש"ש - 71 גר' פחממה (יבש)
אורז לבן - 28 גרם (מבושל, יש בזה יותר מקינואה מבושלת אז כנראה שגם כך ביבש).
במאה גרם אורז (יבש) 70 גר' פחמימה, ב100 גר' קינואה יבשה יש 61. זה עדיין נחשב מקור פחמימה, לא?
מה שבטוח שהכמיול לא גדולות בהרבה, כמו שאמרת.
Tamir D מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 17:31   #16
עבו
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלעבו
 
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 620
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1
אז אם כך, למה נחשבת קינואה פחמימה \ חלבון?
ד"א אתם יודעם אם החלבון שיש בה הוא איכותי ( מלא) או שהוא כמו באורז??
מלא...

בגדול לא הסתכלתי על זה כמקור לחלבון, אבל אם זה בא כתוספת ויש בזה יותר מאורז/פתיתים/פסטה אז מה טוב... אני אוכל הרבה פעמים אורז, פתיתים, פסטה וכדומה ככה נקי אז חשבתי לנסות את הקינואה....
ת'כלס טעימה היא לא! יותר נוטה לכיוון של נייטרלי כזה... בישלתי איתה בצל קצוץ גם אז זה הוסיף... ובסוף שפכתי על זה קטשופ שבכלל שינה את הטעם והוריד את זה חלק בגרון...
__________________
עבו מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-04-08, 17:46   #17
trx--->sus
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 3,922
ברירת מחדל

להוסיף לבישול בצל וגזר

משנה את הטעם פלאים
__________________
trx--->sus מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:41.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים