|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את זה לפי איזה מתכון בסיסי שמצאתי.. כמו אורז בערך...
למישהו יש המלצות? תוספות?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 873
גיל:: 22
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() יש לי המלצה - זרוק את זה לפח ותצית אותו .
גועל נפש....
__________________
מה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() יש לזה טעם של חרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה משולב פחמימה עם חלבון וזה הרבה יותר פחמימה מהחלבון...
תגרד איזה גזר(או כל ירק שבא לך) ותבשל אותו ביחד זה ישפר את הטעם ה"סביר"של הקינואה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בריא בריא ומזין,זה בן :):):):) עם בטטה מאודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ערכים ל100 גרם קינואה מבושלת : 14 גר פחמימות 5 גר' חלבון ( כמעט פי 3) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תרשה לי לצטט.. טוב אני מצטט שניה: "9 גר' הבדל זה לא הרבה יותר".
__________________
לא סופר שומן רווי ![]() רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל ![]() תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי: http://bux.to/?r=rotemtz Sometime life gets you down, Just KEEP EATING |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קינואה היא בהחלט מקור פחמימתי, אתה ראית את הערכים ל100 גר' קינואה מבושלת. אם תראה ערכים ל100 גר' מוצר יבש תראה שיש כ15 גר' חלבון וכ60+ גרם פחמימה, כך שקינואה היא בהחלט מקור פחמימה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קח מקורות פחממה כמו ש"ש ואורז ותראה שהכמויות שם גדולות בהרבה מהקינואה. נתונים ל100 גר': ש"ש - 71 גר' פחממה (יבש) אורז לבן - 28 גרם (מבושל, יש בזה יותר מקינואה מבושלת אז כנראה שגם כך ביבש).
__________________
לא סופר שומן רווי ![]() רעל רעל רעל לא להפסיק גם כשרע רעלללללל ![]() תעשו מצווה ותיכנסו מתחתי: http://bux.to/?r=rotemtz Sometime life gets you down, Just KEEP EATING |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם כך, למה נחשבת קינואה פחמימה \ חלבון?
ד"א אתם יודעם אם החלבון שיש בה הוא איכותי ( מלא) או שהוא כמו באורז?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שבטוח שהכמיול לא גדולות בהרבה, כמו שאמרת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בגדול לא הסתכלתי על זה כמקור לחלבון, אבל אם זה בא כתוספת ויש בזה יותר מאורז/פתיתים/פסטה אז מה טוב... אני אוכל הרבה פעמים אורז, פתיתים, פסטה וכדומה ככה נקי אז חשבתי לנסות את הקינואה.... ת'כלס טעימה היא לא! יותר נוטה לכיוון של נייטרלי כזה... בישלתי איתה בצל קצוץ גם אז זה הוסיף... ובסוף שפכתי על זה קטשופ שבכלל שינה את הטעם והוריד את זה חלק בגרון...
__________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() להוסיף לבישול בצל וגזר
משנה את הטעם פלאים |
![]() |
![]() |