|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שלום לכולם, שוב אני
![]() תודה לכולם על הפידבקים על השינוי שעשיתי, זה בהחלט נותן לי מרץ לפתוח עכשיו את החיטוב לקיץ בשיא הכוח! תודה, תודה, ושוב תודה ![]() כמו שרשמתי אז, התחלתי לפני כשבועיים תוכנית חיטוב עם גיל (מת כבר להיות על 8 או 9 אחוז שומן). נתונים גובה: 1.71 משקל (לפני שבועיים - בתחילת התוכנית): 72.3 היקף יד: 36 גיל: 16.7 אחוז שומן: 14 תמונות: ![]() *מת כבר לראות קוביות בבטן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תמונת פרונט מלאה תעלה כשאני יגיע ל11% שומן ![]() מה דעתכם בנתיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סייד צ'סט לא קיים אצלך
בשביל מה חיטוב? אתה חטוב תמשיך מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() איזה חטוב יש צמיגים.. =\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אתה ממש חטוב..אם אתה רוצה תעשה עוד קצת חיטוב ואז תמשיך מסה..אבל אני לא רואה שום סיבה לחטב עכשיו מקסימום תעשה חודש ככה,חוץ מזה יש לך גוף מאוד אסתתי ויפה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
כללי:: Volcom - get your style
|
![]() עיצה שלי,תעשה/תחזור למסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() התחלה טובה מאוד..
איך אומרים זה לא הגיל זה גיל.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ואני רוצה קוביות, יש לי התערבות עם חבר, שעד הקיץ, אני יוצא לבריכה עם 4/6 בולטות ![]() אני לא מחפש להיות רוני קולמן הבא, לא רוצה להיות ענק, רוצה לעשות חיטוב טוב כדי להוריד את הצמיגים שנשארו מה-88 ק"ג של פעם, להוציא את הקוביות, בקיצור להשאר כמעט ללא שומן ![]() ואז, לקראת סוף הקיץ, לעבור למסה של חודשיים או שלושה, ואז לחזור לחיטוב. ובקשר לגוף האסטטי, אתה באמת חושב? אני לא אוהב את הצורה של החזה שלי בכלל ואני מקווה שהחיטוב שאני עושה יעזור.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסה אחי ,אין לך בתכלס מספיק שריר כדי לחטב.
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תמשיך עוד קצת במסה ואז תחטב בקטנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אבל למה למשוך תעור בבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() קצת נסחפנו עם הלמשוך עור של הבטן? בסך הכל קצת מתחתי כדי שתבינו שיש מה להוריד
![]() איך הגב שלי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי...מה עכשיו כיאילו אין לך קוביות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() עידן, עכשיו יש קוביות, אבל בקושי, לא בולטות, שים לב שאני מותח קצת את הבטן בשביל שיבלטו...
אני רוצה אותם בולטות.. ולהפטר מהצמיגים :p ותודה ג'ימיקה, שמח שהבנת אותי.. |
![]() |
![]() |