|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() A:
חזה ישר 3*1-5 (3 סטים עבודה של 1-5 חזרות) חזה שיפוע חיובי 3*8 חזה שיפוע חיובי משקולות 3*12 (משקולות רק עד 25 קילו ![]() חזה שיפוע שלילי משקולות 3*15 (משקולות רק עד 25 קילו ![]() Bent-Arm Dumbbell Pullover 3*10 http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/exer...inMuscle=Chest עוד מעט מגיע ספה לשיפוע שלילי,חזה ישר אני עושה תמיד,השאר לרוב אני מגוון B: מתח רחב 3*6 עם משקל בנט אובר,3*6 פולי תחתון 3*8 מסור 3*12 (שוב,משקולות רק עד 25 קילו) C: סקוואט 3*5 דדליפט 3*1-5 (3 סטים עבודה של 1-5 חזרות) פוואר קלין+ג'רק (כן פאוור קלין+ג'רק) 3 חזרות 3-4 סטים תאומים בסמית כשיש לי כוח,3*10 D: מיליטארי פרס 4 סטים,טווח חזרות 6-10 פרפר הפוך 3*10 הנפות לצדדים 2*10 הנפות קדימה 2*10 E: לחיצת חזה אחיזה צרה 3*10 מקבילים משקל 3-4 סטים טווח חזרות 6-10 עם משקל לחיצה צרפתית 3*8 פשיטת מרפקים פולי עליון כבל 3*10 כפיפת מרפקים מוט ישר 10,8,8 כפיפת מרפקים מוט W אחיזה הפוכה צרה 3*10 Wrist Roller,יש לי את במתקן כזה ככה שלא צריך להחזיר באוויר,אני מסובב לשני הכיוונים (יאנו גם אלי ואז ישר לצד שני,ממני) http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/fun/exer...on=&order=Name 3*מקסימום יאללה דעות הצעות וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תרשום תחלוקה אחי, וכמה פעמים יוצא לך להגיע למכון .? בן כמה אתה? כמה אתה שוקל? ואיך אתה עושה את זה? נגיד abcdexx (סתם נתתי דוגמא)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אם כבר את C תעביר ל B...
ואל תעשה כתפיים ליפניי חזה, לא מומלץ!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה רואה כתפיים לפני חזה?
חזה זה A וכתפיים זה D החלוקה זה Abcde חח איזו עוד חלוקה יכולה להיות,2 ימי מנוחה בשבוע ז"א או Abcdexx או Abcxdex בן 18,כמה פעמים למכון? 5... משקל 75 גובה 180 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תחליףb וב A כדי שלא יא לך 3 ימים עומס על הגב התחתון או משהו בסגנון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אהם כן לא חשבתי על זה,אני יעשה את זה
ד"א אם נגיד אני יחבר את אימון הרגליים והכתפיים ויוסיף עוד אימון של ידיים,איזו חלוקה לעשות? אני פשוט צריך דגש לידיים |
![]() |
![]() |