|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
אימון כל יום
אני מתאמן בבית כל יום בשיטת Abc
1. מתח-גב, שכיבות שמיכה-חזה , כפיפות בטן. 2.כתפיים ואמה. 3.יד קדמית יד אחורית. מה אתם אומרים על הסידור,טוב או שכדי לשנות משהו? ועוד משהו..אני מתאמן כל יום לפי הסדר שתכבתי..זה בסדר ככה שזה יוצא 3 ימים מנוחה לכל שריר או שכדאי לעשות יום או ימי מנוחה בין לבין האימונים, כאילו ימים שאני לא מתאמן בכלל בין לבין. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה יד אחורית רגליים כתפיים גב יד קדמית
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממש תכנית גיי. תשיג משקולות או תרשם למכון
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() כלום לא יצא לך מהכנית הזאת,או שתרשם למכון או שתקנה איזה ספה 2 סוגי מוטות ודאמבלים מתברגים והרבה פלאטות.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מספיק עם הקקה הזה תעשה ככה 3 פעמים בשבוע ספרינטים מתח מקבילים סקוואטים ברגל אחת (תחפש pistols) לחיצות כתפיים בעמידת ידים
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ^^
אה וזה יותר טוב יענו? :x
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחיצת כתפיים בעמידת ידיים עם הראש למטה זה אחד התרגילים הכי קשים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חברה..יש לי משקולות..מתברגות עם מספיק משקל חח איך חשבתם שאני עושה כתפיים וידיים, ואת השכיבות שמיכה אני עושה עם פיסוק ידיים ככה שזה עובד על חזה יותר ולא על יד אחורית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי..זה כל האימון? אם כן אז מה עם ידיים חזה בטן..ולא הבנתי גם איך אני יכול לעשות סקוואט ברגל אחת אם אתה יכול תשלח לי קישור שמראים את זה או תסביר לי. תודה. |
|
![]() |
![]() |