|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר להעתיק אותה ולהשתמש בה?
תפריט תזונה אני יודע שאי אפשר בגלל שאצל כל אחד זה שונה,אבל אין שום בעיה בתכנית אימון לא ככה?,אצל כל אחד זה שונה אז יש מצב שאני יכול לקחת מפה תכנית אימון.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חלוקת Abc מס' 1
ישראלבודי כללים בסיסים- יש לבצע חימום קל לפני תחילת התוכנית. זמני מנוחה בין סט לסט- 1-1.5 דקות. משך כל אימון לא יעלה על שעה וחצי. תוכנית אימונים זו מתאימה ל 3-5 ימים בשבוע. A: חזה + רגליים חזה: לחיצת חזה כנגד מוט שטוח 4x6 לחיצת חזה כנגד מוט בזווית 3x8 + 8 סט אחד אחרון של דרופ סט פלייס בזווית 3x12 לחיצת חזה במשקולות בזווית שלילית 4x8 רגליים: סקוואט חופשי 3x8 לחיצת רגליים 2x10 כפיפות ברכיים במכונה – ישיבה או שכיבה 3x8 B: גב+כתפיים גב: פולי צר לפנים 4x6 + 1 סט של 6 חזרות דרופ סט חתירה בפולי תחתון מוט רחב 4x8 חתירה במכונה 3x12 חתירה יד יד כנגד משקולת בהטיית גו 2x10 כתפיים: לחיצת כתפיים כנגד משקולות בודדות בישיבה 4x8 לחיצת כתפיים כנגד מוט לפנים 4x10 הרחקת כתפיים לצדדים 4x10 יד קדמית ואחורית :c יד קדמית: כפיפות במוט ישר 5x8 יד יד על הספה 3x10 שתי הידיים במוט על הספה 2x9 יד אחורית פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון במוט 4x7 לחיצה צרפתית 4x7 פשיטת מרפקים מאחורי הראש שתי הידיים במשקולת = 4x9 בטן: 3 פעמים בשבוע 2 תרגילים 3 סטים בכל תרגיל ריצה או הליכה או אופניים 3 פעמים בשבוע עד חצי שעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() כע,אפשר להעתיק
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי,יאללה לקחתי אותה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מזה לחיצת חזה עם מוט שטוח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הבנתי שאסור להשתמש בזה אבל חלאס להתעלם לפחות תגידו לי איזה ילדים מעצבנים!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
באני לא מאמין בתוכניות מוכנות למה תמיד יש תרגיל או שניים שעובדיים עליך הכי הרבה ועוד כמה שלא עובדים עליך ביכלל ביגלל זה אתה צריך ליראות גם אם התרגילים האלה טובים לך |
|
![]() |
![]() |