|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להתחיל לעשות דד ליפטטט
עכשיו השאלה שלי כזאתתת אני כרגע עושה 4 תרגילים לגב אז פשוט להחליף תרגיל אחד בדד ליפט או שלעשות יום של דד ליפט וסקוואט בילבד ? אני מעדיף לעשות דד לישף ביום שאני עושה גב ופשוט להחליף אותו בתרגיל אפשרי נכון ? (שאלתי כי פשוט אני רואה אנשים שבאים למכון שעשוים יום אחד של שתי תרגילים קשים בילבד והולכים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
אז אם אתה מחליף אותו בתרגיל תחליף אותו בתרגיל לגב תחתון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשים את הדד ליפט באימון רגליים... הוא לא מפעיל את השרירים שאתה עובד עליהם באימון גב, הוא מפעיל את הגב התחתון + המסטרינג, ככה שעדיף לשים אותו באימון רגליים
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() הייתי אומר שהוציא לו את המילים מהפה? ם_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
אז אני פשוט יעשה יום סקוואט ודד ליפט כי אני לא מאמן רגליים כרגע זה יתן לי משהו פעם בשבוע שתי התרגילים האלה ? אני לא ממש רוצה לאמן גב תחתון אני רוצה את יותר בגלל שזה עוזר בגדילה ואני מתחיל לאמן רגליים באותה סיבהה פשוט אני תקוע כבר הרבה זמן על 93 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ורק שתידע אחי לידעה כללי הבטן זה הדבר שהכי פחות מעניין אותי ואני לא הולך לעשות חיטוב ליקראת הקיץ האלה למישך מאסה לפחות עד המצע או סוף הקיץ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד מה אתה עושה צחוק ?? חוץ מזה המאמן שלך מאוד טועה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איזה פוסט מטומטם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
כמה סטירות ה'.... דבר ראשון מה אתה גאה בזה שיש לך כרס ? גאה בזה שאתה עולה מלוכלכך ? אתה לא צריך להיות גאה בזה תאמין לי ואם יש לך כרס אז אני בטוח שלא חסר לך שומן ותתגאה מתי שתעלה נקי. דבר שני וואלה ואם תעלה מלוכלכך כמו סוס במשקל תשתפר בריצה אה ? ![]() דבר שלישי כאילו חיטוב זה רק לבטן... אבל לא משנה תמשיך מאסה מלוכלכת עד הקיץ שתגדל לך הכרס ואז תשחק ותרוץ הכי טוב בעולם... דרך אגב אם אתה חושב שיש לך 'כרס יותר גדולה מכולנו' אולי תעלה תמונה ונראה כמה אתה תותח ? נ.ב ואיך אתה פאקינג לא רוצה ולא מאמן רגליים אם אתה עושה דדליפט וסקווט ?! איפה ההגיון.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() וואי חברה גם אני לא מאמן רגליים זה ממש חשוב? כי אני רוצה לגדול אבל לא מייחס חשיבות לרגליים למי איכפת מאך שהרגליים שלך נראית זה לא סקסי אלא אם כן אתה איזה שוודית , הכי חשוב זה כל השאר חזה, כתפיים, ידיים, גב, ובטן מה לא מספיק שרירים לאמן צריך גם תרגליים...?
|
![]() |
![]() |