|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שלום לכולם,
שמעתי לאחרונה טענה דיי הגיונית שאומרת : שתיית מים אחרי ארוחה מאטה את פירוק האוכל וספיגתו בדם, עקב העובדה שמים מעלים את רמת ה Ph ולוקח לקיבה זמן מסוים בכדי להוריד שוב את ה Ph לרמה הרצויה לעיכול יעיל . מה אתם אומרים על זה? לא שותים יותר אחרי ארוחה אלא לפני? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מים בכלל לא קשורים לתהליך העיכול...
__________________
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() לא מסכים ...
אתה אוכל --> רמת החוציות יורדת בשביל לעכל ביעילות --> אתה שותה מים (למים יש Ph לא חומצי) ---> ה Ph עולה ופוגע הפירוק המזון . נשמע דווקא מאוד הגיוני ... |
![]() |
![]() |