|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשו לי כבר מזמן תפריט תזונה לחיטוב .. משהו מוזר לי , ב7 אני אוכל ארוחה אחרונה ..
ומה אני בדיוק אמור לעשות עד 11 אני רעב חח אפשר לאכול עוד צלחת פיבר 1 עם חלב 1 אחוז ? מה אומרים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זאת אומרת ? :]
תחלק את הארוחות גבר אתה רוצה 5 ארוחות אז אתה צריך לחלק 2000 קלוריות ל5 ארוחות... אתה רוצה 6 ארוחות ? תחלק את ה-2000 ל-6 ארוחות... זה רק דוגמא כמובן שלא לא יודע מה :\ בכל מקרה תוותר על כמה דברים ותבנה לך ארוחה בשעה 10-11 לפני השינה...
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
תקשיב אתה נגיד צריך 2000 קלוריות ביום אתה רוצה 6 ארוחות זאת אומרת להוסיף ארוחה בלילה ? אתה לא יכול פתאום להוסיף ארוחה שזה פייבר עם חלב שזה נגיד 200 קלוריות פתאום להוסיף ארוחה... תראה איפה אין לך בעיה להוציא למשל בערב להוציא אולי לחם אחד ? ובבוקר להוציא אולי משהו אחר ? ואז זה ייתן לך אפשרות להוסיף פייבר בלילה וזהו לסיים את היום בכיף ולא בעינוי...
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך ללכת לתזונאי נורמלי כדוגמה ,יאיר להב ואם אתה בוחר לעשות חיטוב לבד ,אל תגביל את עצמך בשעות מסוימות לאכול פשוט ברגע שאתה רעב ,תאכל כמובן הכל במידה ולא לאכול כל 3 שעות ותפריט קבוע כי תפריט קבוע ואכילה כל 3 שעות יכולה להוביל לאובססיה ושגעון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי צודק .. העיקר שאני ארד באחוזי שומן בהדרגה ולא יהיה תקוע על משקל ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
עדיף שתרד בשבוע 300 ג' ולא קילו ככה תדע שאתה באמת יורד בשומן ולא מפרק לך את השריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
לא כל ארוחה חייבת להיות 3 שעות על השעון אפשר להיות רגוע... כמו שאמרתי לך אני לא רואה סיבה לא לעשות את מה שהצעתי לך... צמצם את הארוחות ותוסיף ארוחה אחת בלילה אין פה בעיה... דרך אגב בוזגלו שאני הייתי אצל תזונאית לפני הרבה זמן לא היה שום דבר שונה חוץ מזה שכאן אתה יותר רציני והולך לפי השעון כי זה חשוב לך שאתה הולך לדיאטנית תזונאית היא גם נותנת לך ארוחה כל 3-4 שעות פשוט לרוב אתה לא שם על זה ופה כמו שבטח חווית בעצמך זה שונה. לילה טוב...
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מפחד מלשרוף הרבה מסת שריר , איך אני שומר עליה כמה שיותר ?
אני מפחד בגלל שהמסת שריר שלי לא בשמיים אני עושה חיטוב כי יש לי זימונים וכו.. ואני באמת לא רוצה לשרוף הרבה מסת שריר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |