|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני תלמיד תיכון וכשאני מתאמן בחדר כושר בימי בית ספר (פעמיים בשבוע) אז אני חוזר הביתה בסביבות 4 ואוכל ארוחה גדולה, הכל סבבה, רק מה, אני מסיים את הארוחה ולפעמים יוצא שאני מתחיל אימון כבר ב6- שזה אומר שעבר רק שעתיים מאז סיום הארוחה. כשעשיתי תוכנית אימונים אמרו לי שארוחה הגדולה לפני אימון צריך לאכול לפחות 3-4 שעות לפני.
אם אני אוכל ויוצא שעובר רק שעתיים במזה זה פוגע? האם ביעילות האימון? האם זה לא בריא? למה בעצם זה לא טוב? או שזה לא משנה כלכך? כמו כן 45 דקות לפני אימון אני לוקח חצי מנת חלבון, מומלץ לשלב את זה עם בננה אחת? או מה כדאי? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() צריך לאכול ארוחה גדולה 2-1.5 שעות לפני בערך, מי שאמר לך 3-4 שעות מזיין לך תשכל.
את החלבון עדיף שתיקח אחרי ההאימון עם הבננה אבל הכול תלוי בכמה פ\ח\ש אתה מכניס ביום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שטויותת שעה לפני אימון זה פסדר אני אוכל ואחרי 45 דקות עושה אימון בגלל לחץ זמנים
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה עושה את זה כמו שצריך אני למשל חוזר מבית ספר מרוב שאני רעב אני אוכל גם 5 שעות לפניי וגם איזה שעה וחצי לפניי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() חצי שעה לפני זה בסדר ??
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() ציטוט:
ארוחה גדולה 1.5-2 שעות לפני אימון לא צריך יותר זמן (גם שעה לפני זה אפשרי)
![]() |