|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() AxBxAx....
יענו 3 פעמים בשבוע אימון וכל שבוע יום אימון שונה פעמיים,יוצא כל 5 יום אימון כמו בתכנית הקודמת. הפעם מבוסס על שיטת הפירמידה עם מנוחה לא יותר מדקה בין הסטים.(אם יש לכם הצעות טובות יותר לתכנית בת... לשריר פעם ב 5 יום תציעו אשמח לשמוע) יום A חזה-בייספס-רגליים חזה: חימום 2 סטים עם דאמבלים במשקל נמוך יחסית. בנץ' אולימפי 4X12-10-8-6 לחיצות חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 4X12-10-8-6 פלייסים עם דאמבלים 3X12 פולאובר דאמבל/מקבילים 3X10 בייספס-ברכיאליס: כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי 3X12-10-8- פטישים 3X10-8-6 כפיפות מרפק על שולחן עם דאמבל יד-יד 3X8 רגליים: סקוואט בסמתי' 4X12-10-8-6 לג פרס 4X12-10-8-6 פשיטות ברך 3X10 הרמת עקבים 5X15 יום B: גב-דלתא-טרייספס גב: חימום קל+סט חימום לדד ליפט עם משקל קל דד ליפט 4X12-10-8-6 בנט אובר רוו 4X12-10-8-6 חתירה עם כבל 4X12-10-8-6 מתח עם תמיכת משקל גוף 3X15 דלתא- לחיצות כתפיים בישיבה עם מוט אולימפי.דאמבלים- 4X12-10-8-6 חתירה בעמידה- 4X12-10-8-6 הרחקת זרועות בישיבה עם הטעייה קדימה 4X10 טרייספס- קלוז גריפ בנץ' פרס 4X12-10- 8-6 פשיטה צרפתית-3X12 מקבילים3X12 /פוש דאון דרופ סטים 3X12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() אחי אתה לא מיתאמן מתחיל עזוב אותך מתוכנית Ab למרות שזה לא כל כך קשור אני חושב שאתה יכול להשיג תוצאות יותר טובות אם תפצל טיפה יותר
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני לא יכול להתמיד עם תכנית אימונים של למעלה מ 3-4 פעמים בשבוע,זה בעייתי בגלל חוסר זמן.
בכל מקרה אני אשמח לשמוע מה ואיך לדעתך אפשר לבנות תכנית טובה,ולאיזה פיצול התכוונת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ניסית Fbw ? אם לא אז לך על זה לא תתאכזב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רציני? כמה זמן לוקח לך לעשות אימון ? אתה מקבל מזה גירוי כלשהו? או שיש משהו שאני מפספס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי עושה 6 סטים לשריר גדול ו-4 סטים לשרירים הקטנים. הייתי מסיים את האימון תוך שעה אולי טיפה יותר.
בטח שיש גירוי, יוצא שכל יומיים השריר מקבל גירוי. אני מאוד אוהב את הfbw ,אני עכשיו מסיים את ה-ab ועושה שוב את ה-fbw.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מתכוון לכל יומיים,זה שכל יומיים זה טוב ויפה,בכל מקרה התכנית שציינת זה בערך 40 סטיפ-אמורה להיות בערך שעה ורבע-שעה וחצי שזה סבבה לגמרי,אבל כמות הסטים לא קטנה מדי לקבוצת שריר?
חוץ מזה התכנית נשמעת כמו למתחילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ים סטים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה סטים תשריר קטן אל תעבור את ה7-8, גדול 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני מזכיר שוב אני מאמן שריר פעם ב 5 יום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() שוב כל 5 יום.
בוא נגיד אם אני יוריד את כמות הסטים ל 12 גדול ו 7-8 קטן יהיה סבבה?(זה מה שהיה אצלי בתכנית פירמידה הקודמת והתקדמתי איתה די טוב) עוד שאלה-מישהו קרא על היפרוטרפיה מעבר ל 72 שעות אחרי אימון או שאין כזה דבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ,
בוא נגיד לפי מה שקראתי במאמרים היפרוטרפיה יכולה להתמשך עד 5 יום,אבל עדיין היו כאלה שקראתי שזה מקסימום עד 72 שעות. זה הקריטריון הכי חשוב תכלס בבניה של התכנית,עם הסטים לא סיפור. יש איזה מאמר אמין על זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |