|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אוקיי אז קצת פרטים עלי כרגעי:
גיל:16.5 גובה:1.76 משקל:64-5 ק"ג אחוז שומן:אין לי מושג כבר,לפני חודשיים בדקתי באיזה מכון כושר על מכשיר כזה שעומדים עליו ויצא לי 8.9 אחוז ואתמול בדקתי באיזה מכשיר שאתה שם עליו את היידים ויצא לי 4.6 אחוז שנראה לי מוזר לאללה :S (וגם אני במסה אז אין מצב שירדתי בכל כך הרבה אחוזי שומן חח) אז הגעתי למסקנה שאני בערך על 8 אחוזי שומן. פרטים של לפני 3 חודשים(לפני שהתחלתי להתאמן): גובה:1.75 משקל:56-7 ק"ג *בתכלס אני מתאמן רק חודשיים רציני עם תזונה נכונה במכון כושר והכל לפני זה היה חודש בבית של סתם קצת משקולות וכ'ד.. *יש לציין שהייתי ממש ממש שחיף לפני שהתחלתי להתאמן!! *מצטער על האיכות הגרועה(פלאפון..) תמונת גב(מתאמן עליו כולה חודש לא לצחוק:X): ![]() תמונת יד קדמית(יצא עלוב ביותר היד שלי קצת יותר גדולה במציאות): ![]() 2 תמונות סייד: ![]() ![]() תמונת פרונט(יש לציין שזאת תמונה ישנה שצולמה לפני חודש וחצי בערך אז לא היה לי מסה כל כך לכן החזה למשל נראה עלוב ביותר אבל תתמקדו בבטןP ![]() ![]() *לא יצא לי לבדוק את ההיקף בייספס שלי,כמה הוא נראה לכם פחות או יותר לפי התמונות? אה וגם אחוזי שומן אם מישהו יכול לראות לפי התמונות פחות או יותר..? ואממ תגידו לי מה דעתכם על ההתקדמות ![]() |
![]() |
![]() |