|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() תראו...אני בן 15 משקל 55 ומטר 67\8
אני נחשב לשחיף...עכשיו מה הבעיה? האחוזי שומן שלי עצומים..[15-16] אני לא רוצה לחטב כי אז הרוח תעיף אותי...יש דבר כזה הורדת אחוזי שומן ועליה במסת שריר? מה הייתם ממליצים לי לעשות?[אם אני ישמין אז זה יהיה בכמויות..כזה גוף יש לי...] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה אם אתה מתאמן מתחיל, אתה בחודשים הרשאונים יכול לעלות במסת שריר וגם לאבד אחוזי שומן.. זה אפשרי, אבל רק בחודשים הרשאונים, כי הגוף מקבל שוק.. נניח ותבנה תפריט תזונה נכון, והוא יהיה במאזן קלורי שלילי, ויהיה מספיק חלבון וכו' אתה תאבד מהר אחוזי שומן וגם תעלה מעט במסת שריר.. אם אתה מתאמן כבר הרבה זמן מין הסתם אתה לא תעלה, אלה רק תרד במשקל ע"י מאזן קלורי שלילי.. גם ע"י תפריט תזונה באמזן קלורי חיוב, בחודשים הרשאונים אתה יכול לאבד אחוזי שומן ולעלות במסת שריר.. אבל מין הסתם אתה לא תאבד הרבה אחוזי שומן.. בכל מקרה קשה לי לאמין שאתה על אחוז שומן כזה, ועוד במשקל הזה.. תעלה תמונה שלך.. . אולי אין לך פשוט מסה בבטן, אז זה נראה לך שיש לך הרבה אחוזי שומן..
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() יכול להיות שאתה צודק למה בכל הגוף אני רזה רק בבטן שמן..
כאילו מה אתה ממליץ לי לעשות?[אני לא מבין כלום בתפריטים].. [אני 3 חודשים בחדר כושר] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() אחי אתה סוטר עצמך...
אתה אומר שאתה נחשב שחיף אבל ה% שומן שלך גבוהה ..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תנסה לעלות במסה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() למה להספים?
במקום לרשות משהו שבאמת יעזור לי אתה רושם הודעה בשביל המונה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אני הייתי מציע לך להתחיל להתאמן ולאט לאט ירדו האוזי שומן בנוסף לעליית מסה שריר בגופך אם זאת לדעתי תתחיל עם מסה נקייה ולקראת הקיץ חיטוב קטנטן בהצלחהה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() לזה שמעלי...תאמין לי שאם השניים האלו שהגיבו בתגובות חסרות משמעות...זה סתם להעלות מונה..
ציטוט:
מה זאת אומרת מאסה נקייה? בלי שומן? זה אפשרי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() ?...איזה ספאמר הוריד את כל האשכולות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() א. חלאס באמת להספים כי באמת גם ככה לאף אחד לא אכפת מהמונה
ב. אני ממליץ לך להכנס למאסה... לעלות נקי שנה במאסה כלומר אם תעלה קילו בחודש תעלה 12ק"ג ותשקול כבר 67.... אחרי זה תעשה חיטוב רציני ותרד ל62 ק"ג... תאמין לי שהשומן שלך יעלם ויהיה לך אחלה גוף... שנה וחצי ויש לך גוף פצצה... אני ניסיתי גם כן לעלות 5 קילו ולעשות חיטוב... סתם חרטא... תשקיעה שנה ותראה תוצאות... תרכיב לך תפריט טוב... ותעשה תוכנית אימונים בעצימות גבוהה (הייתי ממליץ לך על Ab בשבילי לפחות זה הכי טוב) בכל אופן בהצלחה
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ההתרונות של מאסה נקייה הם רבים,ההתרון הבולט ביותר :עלייה מבוקרת במשקל ובעיקר בשריר ולא בשומן. |
|
![]() |
![]() |